KÜLFÖLD

Borzalmas látvány a Kulcsodnál: vízben találtak a helyi nő holttestére

A 63 éves asszony előző este ment el otthonról, halálának pontos oka egyelőre nem derült ki.
  • Szerző: Ripost

Kedden délelőtt tízkor egy női holttestet találtak a kulcsodi (Dunaszerdahelyi járás) kanálisban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

A holttest egy Peugeot mellett feküdt. A rendőrök lezárták a területet, a helyszínre riasztották a tűzoltókat és a mentőket is. Hodosi Tibor, a járási tűzoltóság bevetési egységeinek parancsnoka megerősítette a halálhírt. Szavai szerint a hölgy már nem élt, mikor egységük a helyszínre ért.

Hivatalos forrásból meg nem erősített információk szerint egy 63 éves helyi asszonyról van szó. Holtteste a vízben feküdt, de azt nem tudni, hogyan került oda. A Peugeot ugyanis lehajtott a kanális melletti útról és félig a nádasba borult, sofőr felőli oldalával lefelé. Elképzelhető, hogy a sofőr rosszul lett, majd miután lehajtott a nádasba, kiesett az autóból és így került a vízbe, ennek megállapítása azonban már a helyszínelő rendőrök feladata, illetve a halottkémé, aki megállapíthatja halálának okát.

Mária Linkešová rendőrszóvivő elárulta, hogy az ügyet a nagymegyeri rendőrőrs nyomozója vizsgálja. Kifejtette, hogy a 63 éves hölgy még előző este ment el otthonról.

Hozzátette, a halottkém elrendelte a boncolást, hogy kiderüljön, mi okozta a halálát. Egyelőre halálokozás ügyében indult eljárás, de ezt a későbbiekben még átminősíthetik – írja a Paraméter.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?