dosszié ikonMagyar Péter
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.07.
Módosítva: 2024.07.09.

Magyar Péter kiskorú lányoknak tett perverz ajánlatokat

Azt mondta: „Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.”

A RIPOST  megtalálta azt az édesapát, aki kiskorú lányával és annak barátnőivel ott volt az ÖTKER nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán amikor biztonsági őrök botrányos viselkedése miatt kidobták Magyar Pétert.

Az édesapa születésnapi ajándékként vitte el 17 éves lányait és barátnőit a „tini-diszkónak” is nevezett felkapott szórakozóhelyre.

"Tini-diszkóban" vadászott kiskorú lányokra Magyar Péter

 A történtekre felháborodottan visszaemlékező apa állítja, hogy az erősen ittasnak látszó Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek  obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett. Be-beszólt, úgy viselkedett, mint aki, ahogy az édesapa fogalmazott, ”azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek”.

Egyre tűrhetetlenebb lett a helyzet, Magyar Péter nem ismert semmiféle határt. A lányok először zavartan elléptek, igyekeztek távol maradni tőle, de nem tágított. Aztán már tőlem kértek segítséget.” – mondta el a RIPOST-nak az édesapa.

Durva beszólásokkal alázta a kiskorú lányokat

„Úgy beszélt velük, mint aki a lányokat valamiféle „szextárgynak”, gondolja, nem tudok mást mondani, mint hogy perverz beszólásokkal alázta őket. Amikor keményen rászóltam megfenyegetett, hogy majd a testőrei elintéznek. Az sem érdekelte amikor megmondtam, hogy kiskorú lányokkal mégsem kellene ennyire mocskos szájjal beszélnie.”

Magyar Péter ezt mondta: "Nem baj, szeretem a friss húst"

Az édesapa szerint Magyar  pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

„Örülj, ha szét teheted nekem a lábad.”

Az apa állítja, hogy a botrány kirobbanásában az játszotta a legnagyobb szerepet, hogy Magyar Péter egyre inkább bevadult, mint aki nem ismer határokat. Akik kifogásolták az obszcén beszólásokat azokat „szó szerint megfenyegette”.  Amikor szóvá tették neki, hogy sok körülötte a kiskorú lány az édesapa szerint ezt mondta: „Nem baj, szeretem a friss húst”.

Azt mondta egy kiskorú lánynak: "Örülj, ha szét teheted nekem a lábad!"

Magyar Péter ezután ütött meg egy embert, aki telefonjára vette a politikus vállalhatatlan viselkedését. Az ő telefonját rabolta el aztán erőszakkal, majd dobta bele a Dunába.

 Ekkor már felháborodott vendégek, köztük sok megalázott nő vette körül az egyre „mocskosabban beszélő”, a kiskorú lányoknak még ekkor is perverz szavakkal beszólogató politikust. A helyzet azzal fenyegetett, hogy kitör a tömegverekedés, amiben Magyar Péter ugyancsak rosszul járhatott volna, hiába voltak ott a testőrei. Ekkor már több tucat ember vette körül.

Az apa is azok között volt, akik a biztonsági őrök segítségét kérték. Végül a mindenkit „durván leugató”, távozni nem akaró, a mocskos beszólásokat abbahagyni nem akaró politikust erőszakkal, fojtófogást alkalmazva, a többi vendég biztonsága érdekében eltávolították.

Az édesapa is hallotta, hogy Magyar Péter eközben is fenyegetőzött, hogy „bezáratja a helyet, mert, hogy megvannak ehhez a kapcsolatai” ,- kiabálta miközben kivezették.

Fojtófogást alkalmazva vezették ki

Még kint az utcán is kiabált, fenyegetőzött, aztán tántorgó léptekkel elindult a Duna felé, hogy az ellopott telefont beledobja a vízbe.

Tántorgó léptekkel indult el a Duna felé

 

Mint ismert június 21-én, péntek hajnalban okozott botrányt Magyar Péter az ÖTKER nevű budapesti, V. kerületi szórakozóhelyen. Több szemtanú állítása szerint az éjszaka folyamán nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Vendégek tucatjaiba kötött bele, nőket, köztük kiskorú lányokat zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Hangoskodott és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.  Több alkalommal alakult ki elfajulással, sőt tettlegességgel fenyegető szituáció miután több hölgy férfipartnere számon kérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

A büntetőügyben folyik a nyomozás, jogi szakértők szerint Magyar Pétert nemcsak garázdaságért, de a telefon erőszakos eltulajdonítása miatt rablásért is felelősségre vonhatják

@borsonline Láttál már fiatal lányokra nyomuló részeg politikust? Magyar Péter, a baloldali messiás pontosan ezt csinálta! #bors #magyarpeter #balhe #reszeg #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

origo.hu

Milák Kristóf nem utazott el Párizsba

ripost.hu

Ezek a jelek mutatják, hogy ázsiai tigrisszúnyog csípett meg

borsonline.hu

A tűzoltóautók bőgésétől hangos a város: lángol Budapest

ripost.hu

"Amikor ideköltöztem..." – Csuti kedvese lerántotta a leplet Kulcsár Edina titkáról

vg.hu

Szijjártó Péter bejelentette: Magyarország bíróság elé viszi Ukrajnát, ha három nap alatt nem lesz megegyezés

ripost.hu

Megérkezett az Oroszlán hava: 3 csillagjegynek tele lesz a pénztárcája

ripost.hu

Nem korai ez még? Komoly döntést hozott Szoboszlai Dominik és barátnője

ripost.hu

Nagy napra ébredtünk: 120 ezer magyar kap ma nagyon fontos SMS-t

ripost.hu

Érthető módon nem ment be ma dolgozni, gyászol Bochkor Gábor

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Hatalmas biztonsági akció zajlik Párizsban a pénteken kezdődő olimpia előtt

POLITIK

Válságcsoport alakult Németországban Trump várható győzelme miatt

POLITIK

Emésztik Orbán 10 pontos javaslatát Európa vezetői, az emberek jóléte a tét

POLITIK

Friss információk Magyar Péter szexbotrányáról

POLITIK

Cseh diáklányokat erőszakoltak meg szír migránsok Németországban

POLITIK

Megpróbálták megölni Trump egyik hívét Michiganben

POLITIK

Menczer Tamás: Ha békét akarsz, nem kapsz olajat

POLITIK

Rohamrendőrök szállták meg a hamburgi „Kék mecsetet”. Razzia volt Berlinben is