Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.08.16.

Szoboszlai Dominik az élen, csoda kell a Liverpooltól Angliában

Pénteken a Manchester United-Fulham meccsel megkezdődik a világ legerősebb focibajnokságának tartott angol Premier League. Szoboszlai Dominik és a Lierpool jelenleg a "harmadik kiemelt".

A nyáron nagybevásárlást tartó Manchester United focicsapata a Fulhamet fogadja az angol Premier League pénteki nyitányán (21.00, Match4). A ligában továbbra is két magyar játékosnak szurkolhatunk: Szoboszlai Dominik a Liverpool, Kerkez Milos a Bournemouth csapatát erősíti. Közülük a legutóbb bronzérmes Pool szólhat bele az aranycsatába, igaz, sok a kérdőjel a Vörösök mögött.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik az előszezonban jól teljesített Fotó: AFP

A Liverpool szombaton az Ipswich Town otthonában kezdi a sorozatot (13.30, Spíler1), ez lesz Arne Slot első tétmeccse a Liverpool élén

Szoboszlai Dominik Liverpoolban az élen

A Liverpoolban idén eddig csak a menedzseri poszton történt változás. A közönségkedvenc Jürgen Kloppot a holland Arne Slot váltotta. Az igazolásokat tekintve a drukkerek leginkább annak örülhetnek, hogy alapember nem hagyta el a klubot. Távozott ugyan Joel Matip és Thiago Alcantara, de a jövő Liverpoolja már nem rólunk szólt volna. Új igazolás eddig nem jött, bár a vezetők rengeteget próbálkoztak, eddig mindenkiről lemaradtak. A keretet tekintve viszont jó hír, hogy a Transermarkt adatait tekintve a 75 millió euróra taksált Szoboszlai Dominik holtversenyben – Luis Diazzal és Alexis Mac Alisterrel – a csapat legértékesebb játékosa.

Szoboszlai villogott az előszezonban, a Betis ellen gólt szerzett, a Sevilla ellen gólpasszt adott.

A Liverpoollal szemben a riválisok már igazoltak. Igaz, a bajnoki címvédő Manchester City még csak egy szélsőt vett, a brazil Savinho Franciaországból érkezett.

Az Arsenal megvette az olaszokkal az Eb-n is szereplő védőt, Ricardo Calafiorit.

A Tippmixpro oddsai alapján a Manchester City és az Arsenal versenyfutása várható a bajnoki aranyért, a Liverpooltól tőlük messze lemaradva a harmadik helyen áll az esélyesek között. Úgy tűnik tehát, hogy idén csoda kell a Vörösök aranyérméhez.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek