Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
SPORT

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.17.

Szoboszlai visszatért Liverpoolba, és igencsak érdekes dolgot szúrtak ki a szurkolók - videó

Kamerák sora követi Dominik minden mozdulatát a pályán.

Véget ért a 2024-es Európa-bajnokság, és Copa America is, így minden sztárjátékos elkezdett visszaszállingózni a klubcsapata nyári alapozására. Így tett a magyar válogatott sztárja, Szoboszlai Dominik is, aki az Eb-kiesés után egy pár napot az újdonsült barátnőjével kettesben töltött Olaszországban, ahol kipihente az elmúlt hónapok fáradalmait. Utána azonban villámsebesen Liverpoolba kellett utaznia, hogy elkezdjen a csapattal együtt edzeni. Azóta pedig valami igencsak érdekes dolgot fedezhettek fel a Premier League-csapat Instagram-oldalán.

Szoboszlai Dominik megkezdte a felkészülést a Liverpoolnál
A kedden megkezdte az edzést Szoboszlai Dominik/Fotó: Liverpool FC

Mégpedig azt, hogy szinte ugyanannyi kép és videó került fel az elmúlt pár napban Dominikról a csapat profijára, mint az összes többi játékosról összesen. Emellett az sem mellékes, hogy az elmúlt napok egyik legkedveltebb képe a magyar válogatott játékosról készült, amint csibészen eltakarja az arcát, majd csábos tekintettel a kamerába néz. Ez a fotó egymagában 256 ezer ember szívét rabolta el.

Most pedig már egy videó is érkezett Dominikról, ugyanis a fiatal támadó megmutatta, hogy milyen villámgyors a sebessége, ha futásról van szó. A Liverpool pedig büszkén osztotta meg az erről készült felvételt az oldalán:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek