Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.16.

Szoboszlai visszatért Liverpoolba, új edzője rögtön az irodájába rendelte - Videó

Pihenhetne még, mégis munkába áll Szoboszlai Dominik. Új edzője segítségére sietett a Liverpool magyar futballsztárja. Arne Slot megölelte, aztán az irodájába hívta.

Elvileg lenne még pár pihenőnapja a liverpooli focistáknak alapszabály szerint dukáló 3 hetes nyári vakációból, de máris munkába állt Szoboszlai Dominik a Liverpool labdarúgócsapatánál. 

Szoboszlai Dominik megkezdte a felkészülést a Liverpoolnál
Szoboszlai Dominik megkezdte a felkészülést a Liverpoolnál         Fotó: Liverpool FC

A 23 éves középpályás találkozott új holland edzőjével, az új szezonra egyelőre rendkívül nehéz helyzetben, a sok hiányzó miatt csonka csapattal készülő Arne Slottal. Ahogy a klub Instagram-oldalára feltöltött videón is látszik: öleléssel üdvözölték egymást, majd a holland tréner azonnal behívta magyar légiósát az irodájába egy beszélgetésre.

Szoboszlaival együtt összesen 13-an kezdték meg később a munkát, és vele ellentétben az Európa-bajnokság és a Copa América fáradalmait is kipihenő kerettagok közül 9-en szinte az egész felkészülést kihagyják majd. De legalább ő (és a skót Andy Robertson) már újra ott van a fedélzeten!

A magyar válogatott ugyan már június 23-án lejátszotta utolsó csoportmeccsét az Európa-bajnokságon (1-0 Skócia ellen), de Marco Rossi szövetségi kapitány csapata csak négy nappal később, 27-én utazott haza Németországból. Addigra dőlt ugyanis el, hogy furcsábbnál furcsább eredményekkel – gondoljunk csak a grúz-portugál 2-0-ra… – kigolyózták a mieinket a nyolcaddöntőbe jutó legjobb csoportharmadikok közül. Szoboszlaiék tehát június 28-ától, péntektől vonulhattak nyaralni. Csapatkapitányunk többek között a festői dél-olaszországi Amalfi-parton ejtőzött új szerelmével, Buzsik Borkával.

A szerelmespár később nyaralt és bulizott a Balatonnál is, többek között egy Neoton-koncerten.

Szoboszlainak akadtak azért focis programjai is, hiszen egy szponzora rendezvényén fiatalokkal találkozott és játszott; a Paks kupameccsét pedig válogatottbeli csapattársa, Fiola Attila mellett nézte végig.

Most pedig Borka hétfőn este az Instagramon 24 óráig látható bejegyzésében jelezte: visszarepültek a borongós-esős Angliába.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek