OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.09.

Rémálom az Anfield Roadon, Szoboszlai siet új edzője segítségére

Szoboszlai Dominikot már nagyon várja vissza Liverpoolba az új vezetőedzője. Turbékoló nyaralás és koncertlátogatás után már focizik.

Rémálomba illő napokkal kezdte a csapatépítést az Anfield Roadon a Liverpool labdarúgóinak új holland edzője. A múlt héten munkába állt Arne Slot nem kevesebb, mint 13 sztárja nélkül készül a 2024/25-ös szezonra. Már nagyon várhatja vissza Szoboszlai Dominikékat, de még az ő csatlakozása után is 9-en hagyhatják ki szinte az egész felkészülést - írja az Express.

Szoboszlai Dominik ezúttal a 73. percig volt pályán az elképesztő mezőnyfölényben játszó Liverpoolban
Szoboszlai elvileg jövő héten tér vissza a Liverpoolhoz?     Fotó: Alex Livesey / Getty Images

Az angol Premier League augusztus közepén kezdődik (az előző kiírásban harmadik Pool az újonc Ipswich vendégeként rajtol augusztus 17-én), de 2,5 hét múlva már kezdi az edzőmeccsei sorát. A formálódó Slot-csapat amerikai túráján spanyol (Real Betis) és angol gárdák (Arsenal, Manchester United) ellen készül, hogy aztán augusztus 11-én, a szintén spanyol Sevilla ellen már hazai pályán tartsa a főpróbát. 

Egyelőre hiányoznak a keretből az Európa-bajnokság negyeddöntőiben még érdekelt (Trent Alexander-Arnold és Joe Gomez – Anglia; Virgil van Dijk, Cody Gakpo és Ryan Gravenberch – Hollandia; Ibrahima Konate – Franciaország), és a Copa Américán szereplő (Darwin Nunez – Uruguay, Luis Diaz – Kolumbia, Alexis Mac Allister – Argentína) játékosok. 

Az európai és a dél-amerikai kontinenstornáról már kiesett Liverpool-focisták (Szoboszlai – Magyarország, Andy Robertson – Skócia, Diogo Jota – Portugália, illetve Alisson Becker – Brazília) egyelőre pihennek a fárasztó szezon után. Slot reményei szerint ők négyen mihamarabb csatlakoznak klubcsapatukhoz, és legalább az amerikai túra egy részében már számolhat velük. A Vörösök általában három hét nyári pihenőt engedélyeznek a focistáknak, ez Szoboszlai Dominik esetében elvileg jövő csütörtökön jár le (a magyar válogatott június 27-én utazott haza Németországból).

A mieink ifjú csapatkapitánya a múlt héten a dél-olasz Amalfi festői tengerpartján nyaralt új kedvesével, Buzsik Borkával.

A hétvégén aztán már a siófoki Plázson tomboltak a Neoton együttes koncertjén, sőt utána közös fotón is szerepelt Csepregi Évával.

Hétfőn ugyanakkor már félig-meddig fociprogramon vett részt a szülővárosában, Székesfehérváron: egy sportnapon díjakat adott át, sőt játszott is gyermekotthonban élő fiatalokkal. Elképzelhető, hogy Slot reménykedhet egy kicsit korábbi visszatérésében Liverpoolba?

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek