Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.14.

Rémálom az Anfield Roadon; Szoboszlai sorsa megpecsételődött Liverpoolban

Szoboszlai Dominiknak sietnie kell vissza Liverpoolba, ahol kiszivárgott az új edző vele kapcsolatos terve; Varga Barnabás elárulta, mikor térhet vissza. Heti top: ezek voltak a Ripost legolvasottabb sporthírei a héten!

Noha labdarúgó-válogatottunk már három hete játszotta az utolsó meccsét az idei Európa-bajnokságon, még mindig a Szoboszlai Dominikékkal (rajta kívül pedig leginkább a súlyos sérüléséből lábadozó Varga Barnabással) kapcsolatos hírek érdeklik leginkább az olvasóinkat.

Szoboszlai Dominik kapott hideget-meleget
Nehézségekkel teli liverpooli felkészülés várja Szoboszlai Dominikot        Fotó: AFP

Alább összegyűjtöttük a Ripost legnagyobb érdeklődést kiváltott sporthíreit a mögöttünk hagyott hétről (július 8-14.).

Nehéz helyzetben Szoboszlai új edzője

Rémálomba illő napokkal kezdte a csapatépítést az Anfield Roadon a Liverpool labdarúgóinak új holland edzője. Arne Slot a munkája első bő hetében nem kevesebb, mint 13 sztárja nélkül készült a 2024/25-ös szezonra. Az Európa-bajnokság és a Copa América, majd a mindenkinek kijáró (általában 3 hetes) nyári pihenés miatt 9-en szinte az egész felkészülést ki fogják hagyni.

Az angol sztárcsapat amerikai túrájára már csatlakozó kevesek egyike éppen Szoboszlai Dominik, aki az Eb-csoportkör után mehetett nyaralni szerelmével, Buzsik Borkával.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Világosak Arne Slot tervei Szoboszlaival

A 9 év után távozó liverpooli közönségkedvenc edző, Jürgen Klopp holland utóda, Arne Slot emberileg és játékfelfogásban is hasonló stílust képvisel, de nyilván új ötletekkel, impulzusokkal, módosításokkal is készül a csapat újjáformálására. A Sun kiszivárogtatta, hogyan állhat fel a Liverpool kezdőcsapata az új szezonban.

Ha igaznak bizonyul a jóslat (Alisson – Gomez, Quansah, Van Dijk, Robertson – Mac Allister, Alexander-Arnold, Szoboszlai – Szalah, Gakpo, Diaz), megpecsételődött Szoboszlai Dominik jövője, és Slot kezdőként számol vele a következő szezonban. 

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Varga Barnabás elárulta a terveit

Fél évet is igénybe vehet a teljes felépülése, de Varga Barnabás ígérete szerint hamarosan visszatér. A Ferencváros válogatott labdarúgója a Skócia ellen 1-0-ra megnyert Eb-csoportmérkőzésen szenvedett ijesztő sérülést, többszörös arckoponyacsont-törést. A 29 éves csatár a FradiMédiának adott exkluzív interjút, amelyben többek között elárulta: a könnyedebb edzésmunkát a varratszedés után már elkezdheti (azóta csatlakozott is az Ausztriában edzőtáborozó klubcsapatához a szerző).

Komolyabb tréningre három-négy hét múlva kerülhet sor, a focihoz pedig legalább fél évig kelleni fog neki a maszk.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek