OLDALVONAL

Szerző Ripost

2 hónapja

"Köztünk járt" - Kifaggatták Michael Schumacherről a szomszédait

Több mint húsz éve Svájcban él Michael Schumacher és családja. Az amerikai Sports Illustrated riportere most a helyieket kérdezte a luxusvillájában ápolt F1-legendáról.

Szerző Ripost

Kilencedik éve él a nyilvánosság számára csak sejthető állapotban a 2013 végén súlyos síbalesetben agysérülést szenvedett Michael Schumacher. A Forma-1 hétszeres világbajnokáról terjedelmes cikket közölt az amerikai Sports Illustrated. A helyszíni riportban megszólaltattak a hírességgel kapcsolatban két helyi lakost, akik szintén a svájci településen, Glandban élnek: itt áll Schumiék titokzatos luxusvillája is a Genfi-tó partján.

Michael Schumachert 2013 óta nem látták a helyiek sem
Michael Schumachert 2013 óta nem látták a helyiek sem (Fotó: AFP)

A helyszíni jelentésből kiderült: Schumacher bizony a helyiek számára is "láthatatlan lakos" a csaknem végzetes balesete óta. 

"Régebben láttuk őt, itt járt köztünk. Most már természetesen senki sem láthatja. A feleségét néha látjuk lovagolni. De Michaelt? Soha" – mondta egyikük Schumacherről az SI-nek, míg egy másik glandi így fogalmazott: "Sosem fogjuk elfelejteni őt. De nem is igazán akarunk beszélni róla."

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!