TÜZELŐÁLLÁS

Szerző Ripost

3 hónapja

Közleményt adott ki Michael Schumacherről a családja: ez az igazság!

Elegük lett a sok találgatásból. Tiszta vizet öntöttek a pohárba Michael Schumacher hivatalos közösségi oldalán, hogy véget vessenek a pletykáknak.

Érdekes közlemény jelent meg Michael Schumacher hivatalos Facebook-oldalán, amelynek már 1,6 millió követője van a közösségi oldalon. 

Michael Schumacher és korábbi menedzsere, Willi Weber
Fotó: AFP

Mint ismert - korábban a Ripost is beszámolt róla -, egy német cég legalább 1,5 millió eurót (600 millió forint) remél azért a 18 éves Porsche Carrera GT utcai sportautóért, ami korábban Willi Weberé volt, de a híradások szerint valójában titokban az akkoriban Ferrari-pilóta Schumi vette. Csak hát a FIAT-konszern autóin kívül mást hivatalosan nem vezethetett. 

A hétszeres F1-világbajnok Schumacher családja azonban megelégelte ezt a pletykát.

"A közelmúltban különböző médiumokban megjelentek hírek, amelyek azt sugallják, hogy Michael Schumacher egy jelenleg eladó Porsche Carrera GT tulajdonosa volt. Ez azonban nem felel meg a valóságnak. Michael Schumacher sem közvetlenül, sem közvetve nem volt tulajdonosa ennek a Porsche Carrera GT-nek" - olvasható Schumi oldalán a megjelent hírekre adott reakció.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!