OLDALVONAL

Szerző ripost

7 hónapja

Nem kertel, Milák Kristóf riválisának felesége kipakolt

Júniusban a Duna Arénában sorra kerülő vb-n élvezetes Milák Kristóf–Caeleb Dressel rangadókat látunk a 100 és 200 m-es pillangóúszásban. Az amerikai kiválóság hétköznapjaiba engedett bepillantást a felesége, Meghan Haila.

Szerző ripost

Meghan Haila valamikor szintén élsportoló volt, mellúszásban jeleskedett, de nem vitte a válogatottságig. Az egyetemen pszichológiát tanult, majd különleges témakörre specializálódott: abból él, hogy házasulandóknak ad hasznos tanácsot.

Fotó: Michael Reaves

"Mindketten Green Cove Springsben éltünk, a Floridai Egyetemet végezte Caeleb is. Kapcsolatunk egészen 2014-ig nyúlik vissza, azaz már akkor, nagyon fiatalon együtt éltünk" – mesélte Meghan aki 2019-ben mondta ki az igent, amikor a hétszeres olimpiai aranyérmes 24 esztendős Dressel oltár elé vezette. - Nap mint nap figyelem a felkészülését. Sokan kérdik, Caeleb miért klasszisa a sportágának? Egyszerű. Nap mint nap afféle „tréningháborút” vív önmagával és edzőtársaival. Tudja, hogy mit akar felépíteni, és fel is építi azt. Azt viszont magam sem értem, hogy ehhez honnan veszi kivételes akaraterejét."

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!