Óriási fordulat Böde Dániel életében, kézilabdázót szeret a focista

Hosszú hónapok magánéleti válsága után a focista úgy döntött feleségével, hogy a jövőben külön nevelik három gyermeküket. Bödére később újra rátalált a szerelem a Fradi kézilabdakapusának a személyében.

Böde Dánielt eddig úgy ismertük, mint kiváló, imádnivaló labdarúgó, igazi családapa, szerető férj. A Ferencvárostól hét év után tért haza Paksra, s alig várta, hogy szülőfalujában, Madocsán építkezzen és ott éljen feleségével, s három gyermekével. Aztán bekövetkezett az, amire sokan nem gondoltak volna. A Ripost információja szerint a csatár házassága megromlott, s ezen az idén áprilisban megszületett harmadik baba sem segített. Feleségével közösen meghoztak egy nagyon nehéz döntést. Időközben pedig Danit már egy fradista sportoló, Bíró Blanka kézilabdakapus oldalán lehetett látni.

Böde tavasszal hagyta el a Fradit
Fotó: MTI

„Aki ismeri Danit, az tudhatja, mindent megtett a házasságáért, a családjáért, azonban volt egy pont, amikor nem ment tovább” – mondta lapunknak egy neve elhallgatását kérő informátor. – „Blankával először a Ferencváros-Dinamo Zagreb BL-selejtezőn láthatta több ember. Együtt érkeztek a VIP-páholyba, végig egymás mellett ültek, szurkoltak, s mindenki láthatta, hogy együtt vannak, nem titkolóznak.”

Egy másik, a párt jól ismerő személy is megerősítette információnkat, hogy Dani és Blanka néhány hónapja egy párt alkot.

Kerestük a jelenleg Pakson futballozó Bödét, azonban a csatár és a klub sem kívánt reagálni értesülésünkre.

Bíró Blanka a válogatott és a Fradi alapembere
Fotó: MTI

Bíró Blanka klubja, a Ferencváros megkeresésünkre annyit válaszolt, hogy a kézilabdázó az FTC női kézilabdacsapata előtt álló feladatokra koncentrál.

Bíró egyébként Bödéhez hasonlóan szintén a ferencvárosi tábor nagy kedvence. A kézilabdázók gyakran járnak a focisták bajnokira, talán itt talált egymásra a két sportoló. A 24 éves kapus 2016 óta erősíti a zöld-fehéreket, s a válogatottal már világ- és Európa-bajnokságon is járt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!