NÍNÓ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.28.

Pánik a kórházban: egy idegen felkapott egy újszülöttet, majd elrohant

A zuhanyzásból visszatérő édesanya sokkot kapott, amikor meglátta, hogy üres a kiságy.

Egy új-zélandi anyuka, Elsje Pretorius, nagyon boldog volt, amikor megszületett harmadik gyermeke, Nadine. Az öröme azonban kétségbeeséssé és rémületté vált, amikor a kisbaba eltűnt a kórházból.

Elsje csak néhány percre hagyta a kórházi szobában a kicsit, amíg lezuhanyozott. Amikor visszatért, a baba már nem volt a kiságyban - írja a Mirror. A most 51 éves édesanya és férje, Conrad, 2014 szeptemberében köszöntötték harmadik gyermeküket, és úgy érezték, hogy a családjuk végre teljessé vált. Azonban a boldogságuk hirtelen véget ért, amikor egy nő, aki saját gyermeket akart, elrabolta a kislányt.

Elsje most elmesélte, hogy a kórházban egy saját fürdőszobás, privát szobát kaptak. Egy nap a zuhanyzásból visszatérve azt látta, hogy egy nővér áll a szobában. Közösen vették észre az üres kiságyat, amit követően a pánik úrrá lett rajta, és azonnal kirohant a folyosóra, hogy segítséget kérjen.

A biztonságiak átnézte a kamerafelvételeket, így derült ki, hogy egy Loni Marsh nevű nő vitte el a babát, aki már ismert volt a kórházi személyzet számára. Tudták, hogy a nő gyermekre vágyott. Hajnali 2 órakor könnyebbülhetett meg Elsje, addigra vitte vissza a rendőrség a gyermekét. A kislányt 15 percre a kórháztól találták meg Loni Marsh és partnere otthonában. Marsh-t letartóztatták, bűnösnek vallotta magát, a gyermekrablásért 18 hónap börtönbüntetést kapott. Párja szintén bűnösnek vallotta magát a bűncselekményben való részvétel miatt, őt közmunkára ítélték. Ez a traumatikus élmény hosszú távú hatással volt a Pretorius családra, a szülők terápiára is jártak a történteket követően.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek