NÍNÓ

Szerző

Létrehozva: 2024.08.05.

Holtan zuhant a földre az 5 éves kisfiú a meccs közben: már senki nem tudott segíteni rajta

Rettenetes tragédia történt.

A kisfiúk egyszerűen imádnak meccsekre járni. Az ő szemükben ugyanis apa egy igazi hős, egy valóságos isten, és amiben csak lehet, le kell utánozni. Éppen ezért ha apa szeret meccsekre járni, akkor a kisfiú majd kiugrik a bőréből, ha ő is mehet. Ha Magyarországon elmegyünk valmilyen meccsre (legyen az foci, kézilabda, vízilabda vagy bármi egyéb), akkor mindig láthatjuk, hogy a lelátón ülő gyerekek szeme valósággal csillog. Most azonban rettenetes tragédia történt, és egy család élete végleg megváltozott. 

A kisfiún már nem lehetett segíteni

A Charles Country pénteken 21 óra 21 perckor fogadta azt a hívást, amely arról számolt be, hogy a Regency Future Stadionban rettenetes baleset történt. Ez mintegy 34 kilométerre helyezkedik Washington DC-től, és éppen baseball meccset játszottak. A meccs ideje alatt is üzemelt egy ugrálóvár, ahol az egészen kicsi gyerekek vezethették le a fölösleges energiájukat. Ezen a meccsen is így volt.

Sajnos azonban aznap este nagyon hevesen feltámadt a szél, a széllökések pedig az ugrálóvárat is rángatni kezdték. Hamarosan a szél a magasba röpítette a gyerekek ugrálóját, amelyben éppen akkor kicsik is tartózkodtak. Két gyermek zuhant a földre, mindketten hatalmasat estek. A mentősök azonnal a helyszínre siettek, hogy ellássák a kicsiket, s végül mindkettőjüket kórházba kellett szállítani. Az egyik gyerek súlyos sérüléseket szenvedett, a másik életét azonban nem tudták megmenteni. A kisfiú ötéves volt. Minden további meccset felfüggesztettek a stadionban - írja a The Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek