Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.07.13.

Mellbevágó: egy 2 éves kisfiú árván maradt, ő élte túl egyedül a szörnyű balesetet

Egy száguldozó sofőr miatt kellett meghalnia a kisfiú családjának.

Egy floridai kisgyermek az árvaság szélén áll, miután édesanyja meghalt, apja pedig életveszélyesen megsérült egy horror autóbalesetben, amely a testvére életét is követelte. Az orvosok szerint az édesapa túlélési esélyei szinte a nullával egyenlőek.

rendőrség, police, sziréna
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

A kétéves Fabio Cordoves eltörte a lábát abban az ütközésben, amely a nyomozók szerint azután történt, hogy az 54 éves Dawn Howard nekiütközött a száguldó Lexusával a család VW Jettájának. A 43 éves anya, Grechy Y. Almaguer-Perez és fia, a 10 éves Diego Cordoves azonnal meghalt, a volán mögött ülő apát, Alejandro Cordoves-Rodriguezt (46) pedig kórházba szállították. Az apa kritikus állapotban van, és várhatóan nem éli túl sérüléseit. 

A rendőrség úgy vélik, hogy Howard a kereszteződéshez közeledett, amikor a lámpa sárgára váltott. Ahelyett, hogy megállt volna, gázt adott, hogy még elérje. Ám a nő ezután is folytatta a száguldozást, ám elvesztette uralmát a kocsi felett, kisodródott és telibe kapta a család autóját. Howard csak könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a Delray Medical Centerbe szállították. A rendőrség közleménye szerint a nő alkohol vagy drogok befolyása alatt állt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek