5 hónapja

Újbudai motoros tragédia: megszólaltak a szemtanúk

A nedves aszfalton csúszott meg, és egy kamion alá szorult a 37 éves motoros. Bár többen próbálták újraéleszteni, a helyszínen életét vesztette.

Újbudán, a Hunyadi János úton történt péntek délelőtt halálos baleset: egy 37 éves motoros egy kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, és egy kamion alá csúszott. Bár a mentők megpróbálták újraéleszteni a férfit, ő a helyszínen életét vesztette. 

"Én pont láttam, amikor újraélesztették, messziről kiabáltam neki, ébredj fel, jaj, jaj, jaj! Nagyon sajnálom, őszinte részvétem!" - írta egy nő a Facebookon. A Ripost-nak megszólalt egy másik szemtanú is, aki azt mondja, már a mentők kiérkezése előtt is megpróbált segíteni egy fiatalember a motoroson. "Egy fiatalember próbálta újraéleszteni, amikor még a vontatmány alatt feküdt a motoros. Akkor telefonáltak az emberek a mentőknek. Többen is megálltak segíteni, én gyermekkel voltam, ezért tovább mentünk" - mondta. 

Fotó: Pixabay

A baleset-info úgy tudja, a motoros nagy sebességgel kanyarodott ki a Vegyész utca irányából, vele párhuzamosan hajtott ki a papírszállító kamion, melynek vezetője a kanyar miatt nem látta a motorost. A kamion valósággal ledarálta a férfit, aki úgy alá szorult, hogy a tűzoltóknak kézi erővel kellett onnan kiemelnie. A helyszínen 40km/h-ás sebességkorlátozás van érvényben, a szemtanúk szerint ennél jóval nagyobb sebességgel kanyarodott a motoros, aki ráadásul meg is csúszhatott a nedves úton.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!