A Mediaworks közleménye: DIGITÁLIS FÓKUSZ, ÚJ TARTALMAK, BŐVÜLŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

POLITIK
NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.25. 17:00

Egy dolgot kért csak a menyasszony az esküvő előtt, azonnal kiadta az útját a vőlegény

A menyasszony követelte, hogy a vőlegénye vegyen neki másik gyűrűt: a férfi következő lépése azonban váratlanul érte.

A legtöbb pár életében az eljegyzés, majd az azt követő esküvő fontos mérföldkő, aminél nem a külcsín, vagy az elköltött pénz az igazán mérvadó, hanem az egymás iránti mély érzelmek. Egy férfit azonban a menyasszonya komoly szemrehányással illetett, amikor megtudta, mennyibe került a jegygyűrű, amivel a partnere megkérte a kezét.

Kevesellte a jegygyűrűje árát a menyasszony (Fotó: Pixabay – Képünk illusztráció)

A férfi a Redditen számolt be arról, hogy a gyűrű, amivel eljegyezte a barátnőjét, 2400 fontba (körülbelül 1 millió forint) került. Az újdonsült menyasszony boldogan mondott igent, ám pár nappal később, amikor megtudta a gyűrű árát, teljesen kiakadt.

Azt mondta, megbántva érzi magát, amiért ilyen keveset költöttem rá, és azt állította, hogy ez tükrözi az értékét és a jövőbeli házasságunk komolyságát is. Amikor megkérdeztem, mire számított, azt felelte, hogy legalább 20 ezer fontos (körülbelül 9 millió forint) gyűrűt érdemelne

– osztotta meg a történteket a posztoló, aki megpróbált azzal érvelni, inkább az esküvőre, az azt követő nászútra, valamint a jövendőbeli közös életükre szeretné tartogatni a pénzt, ám kedvese ragaszkodott hozzá, hogy vegyen neki másik gyűrűt. 

A férfi végül hosszas gondolkodás után arra jutott, hogy gyűrűcsere helyett inkább szakít a menyasszonyával, mivel rájött, teljesen más az értékrendjük.

A gyémántgyűrű ára soha nem határozhatja meg a házasságod minőségét. Nem kell házasnak lennem ahhoz, hogy ezt tudjam. Támogató és elkötelezett partner voltam (máskülönben nem mondott volna igent). A válasza azonban megdöbbentett, és hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, véget vetek a kapcsolatunknak

– zárta a történetét a posztoló.

A férfi döntésével a Reddit-felhasználók egyhangúan egyetértettek: úgy vélték, még ha most fáj is neki, hosszú távon jobban jár, hogy megszabadult egy olyan nőtől, aki csak az anyagiakban képes felmérni valaminek az értékét – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek