Néhány ezer embert sikerült összeverbuválnia Magyar Péternek

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.23. 18:00

"Férjhez mentem életem szerelméhez a halálos ágyán - 48 órával később már özvegy voltam"

Egyetlen nap alatt szervezték meg az esküvőt.

Egy nő szerelme halála előtt 48 órával mondta ki vele a boldogító igent, miután a pár életét teljesen felforgatta a halálos tüdőbetegség diagnózisa. Az 51 éves Mike Reynolds feleségül vette a cornwalli 38 éves Larát egy megrendítő szertartáson, amelyet a menyasszony szervezett egyetlen nap alatt.

esküvő, menyasszony
Fotó: Pexels

A sofőrként dolgozó férfi öt hónapig légszomjtól szenvedett, mielőtt májusban az orvosok tüdőfibrózist fedeztek fel, amely hegesedést okoz a tüdőben. Mike augusztusban került kórházba, és néhány nappal azután, hogy szeptemberben összeházasodtak, közeli barátokkal és családtagjaikkal körülvéve, Lara megözvegyült.

Az esküvőt „szívszorítóan szépnek” minősítette: „Ez volt az, amit mindig is szerettünk volna – csak azt hittük, több időnk van.”

Eleinte az orvosok mellkasi fertőzésre gyanakodtak, ám a pár tovább küzdött és keresték a diagnózist. Több orvosnál is voltak, ám senki nem találta meg az okokat, az egyikük még azt is mondta, hogy a szorongás okozza a férfi tüneteit és tanácsolta, hogy próbálja ki a jógát. Végül egy magánorvos diagnosztizálta a tüdőfibrózist.

"Mindenhova vittük az oxigéntartályokat, vigyáztunk, hogy ne menjünk tömegbe, hogy elkerüljük a fertőzéseket. Az egész életünket megváltoztattuk. Repülni már nem tudott, de vezetni igen, így autós kirándulásokra mentünk. Aztán augusztus 28-án már a rohammentőt kellett hívnom. Kórházba került és három hétig benn is tartották. Egy hetet töltött otthon, de mozogni se tudott, így visszakerült a kórházba. Az állapota rohamosan romlott. "

Mike vigaszt talált a kórházi lelkésszel való beszélgetésben, és elkezdte megvitatni végső célját: feleségül venni szerelmét. Lara azonnal elkezdett egy meghitt szertartást tervezni a kórházban, legközelebbi családtagjaikkal és barátaikkal körülvéve.

„Beszélt a lelkésszel, és ebben nagy vigaszt talált” – mondta. "Említette, hogy össze szerettünk volna házasodni, de nem volt lehetőségünk rá, és a lelkész azt mondta, meg tudja valósítani. Mike határozottan kitartott, hogy házasodjunk össze. A lelkész azt mondta, hogy ez 24 órán belül megtörténhet. 24 órám volt megszervezni az esküvőnket. Megcsináltam, majd szeptember 27-én 14 órakor összeházasodtunk. Gyönyörű volt. Egyikünk sem ezt akarta, de ott volt a családunk és a barátaink. A legjobb barátja tökéletesen megmondta: nem kell a díszes ruha és több száz ember, ez a szerelemről szól. Az esküvőnk a tiszta szerelemről szólt. Mindig is ezt szerettük volna – csak azt hittük, több időnk van. Nehéz volt és érzelmes, de ez a mi napunk volt."

2024. szeptember 29-én Mike Reynolds elhunyt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek