Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
NA NE!

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.20. 19:30

Bátran szembenéz meredek 2024-es jóslataival az élő Nostradamus

A brazil férfi négy indokkal is alátámasztotta a jövendöléseit.

Szerző B. V.

Az élő Nostradamusként emlegetett brazil Athos Salomé több dolgot is megjósolt az idei évre, melyek kapcsán négy állítását is górcső alá vette. 

jóslat, jóslás, jövőmondás
Athos Salomé állítja, több jóslata is beteljesült (Fotó: pexels – Képünk illusztráció)

A harmadik világhárború

Athos tavaly azt közölte, hogy a harmadik világháború 2024-ben elkezdődik. Márpedig úgy véli, hogy a Kína és Egyesült Államok közötti helyzet egyre feszültebb, ami meglátása szerint jóslata előjele. Szerinte a regionális feszültség és a területi problémák már nem egy háborút robbantottak ki. 

Természeti katasztrófák

A brazil jöbendőmondó megjósolta, hogy az idei év természeti katasztrófákban gazdag lesz. Márpedig a nemrég tombolt Yagi tájfun Ázsiában valóban hatalmas károkat okozott, a szupertájfun több ember életét követelte. Athos pedig úgy véli, nem ez lesz 2024-ben az utolsó: várható még a Fülöp-szigeteken, Vietnamban és Kína egyes részein is tombol majd a természet. 

2024 szeptemberében olyan valós események történtek, mint a Yagi tájfun, ami hatalmas károkat okozott a világ egyes részein. A tájfun 149 km/h-ás széllel, sokkoló áradásokkal érkezett, komoly szerkezeti megsemmisülésekkel. Én pedig pont azt mondtam, hogy 2024 a természeti katasztrófák éve lesz. Igazam lett.

Aszteroida űrverseny

Athos tavaly azt jövendölte, idén a Földre zuhan egy hasznos anyagokban gazdag aszteroida, amiért Amerika, Oroszország és Kína harcba száll, hogy megszerezze. Most pedig, hogy a NASA közölte, egy ilyen kisbolygó becsapódott a Fülöp-szigetek partjain, úgy véli, igaza lett, még akkor is, ha az nem jelent nagy veszélyt. 

Az űrobjektumok felé irányuló növekvő figyelem egy új korszak kezdetén az űrfelfedezésben és versenyben ahhoz vezet majd, hogy kozmikus titkokra lelnek majd, ami könnyen geopolitikai versengéssé alakulhat. Pont, ahogy megjósoltam.

Egy új technológiai korszak kezdete

Az Apple nagyon várt VisionPro VR szemüvegének megjelenését követően Athos ragaszkodik ahhoz, hogy az is őt igazolja. A techguruk új fejlesztésével ugyanis az emberek különböző dimenziókhoz kerülhetnek közelebb a virtuális valóság segítségével – í idézi a brazil jós érveit a UNILAD.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek