A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
NA NE!

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.05.

3 millió úszott el: nem indult el időben a család, lemaradtak az álomnyaralásról

A dokkhoz érve már csak azt látták, ahogy a hajó távozik tőlük.

Tisha LaSaine egy egész évig gyűjtött minden apró fillért a családjának, hogy eltudja vinni három gyermekét egy álomnyaralásra, egy hétre egy hajóútra, melynek ára 4 főre 8500 dollárba, kicsivel több, mint hárommilió forintba került. A nívós nyaralás annak okán is történt, hogy Tisha 50. születésnapja épp arra a dátumra esett, továbbá mert elsőszülöttjét épp akkor vették fel egy virginiai egyetemre. A brookliny család álmai azonban összetörtek, miután nem értek időben az orlandoi kikötőbe.

óceánjáró, tengerjáró
Nem érték el az óceánjárót. Fotó: pexels

A késés nem miattuk történt, hanem a Delta légitársaság miatt, akikkel utaztak a John F. Kennedy reprérről, mivel a járatuk a tervezetthez képest három órával később indult el. 

11.40-kor szálltunk fel úgy, hogy 12.51-kor kellett volna leszállnunk. Három órával később landoltunk, így nem értük el időben a 15.30-kor induló hajót.

 - emlékezett vissza Tisha, akinek a megérkezést követően közölnie kellett családjával, nem mennek nyaralni. Könnyekekben törtek ki. Végül kimentek a kikötőbe, ám onnan már csak a távozó óceánjárót látták.

Szerintem jobban sírtam, mint a gyerekek, pedig ez nekik lett volna. Az egész útról lemaradtunk. Nyolc napról. 

A hajótársaság azonban megértőnek bizonyult és a teljes foglalás árát visszautalták nekik. Nem úgy, minta Delta, akik miatt az egész történt. Eleinte ugyanis a légitársaság csak egy 250 dolláros, kb. 100 ezer forintos utazási utalványt akart nekik adni személyenként. Végül azonban, miután híre kelt az egésznek, Tisháék a repjegyek teljes árát is visszakapták sőt, a Delta közleményt is kiadott az esettel kapcsolatban: 

Elnézést kérünk a késésért, ami miatt az egész baj történt.

 - írja az UNILAD.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek