A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.05.

Felismered? Szőke Barbie baba lett a népszerű DJ

Teljesen átalakult a kétgyermekes édesanya. Voksán Virág szőkére változtatta jól ismert fekete tincseit.

Voksán Virág közel két évtizede szórakoztatja a közönségét lemezlovasként. Az egykori szexikon gömbölyű bájaival, igéző zöld szemével és éjfekete hajával véste be magát a köztudatba. Ennek a külsőnek azonban mostanra hátat fordított a családanya.

Voksán Virág
Voksán Virág fekete fürtökkel véste be magát a köztudatba (Fotó: Bors)

Imádják Voksán Virág új frizuráját

Egy ici-picit szőkébben zárom a nyarat” – fogalmazott a legújabb fotójánál, ahol Barbie babát idéző szőke fürtökkel jelentkezett be a szexi lemezlovas. Bár a korábbi külsejéért is epekedtek, főleg a férfiak. A mostani kinézet is tarol, nők bókjainak tucatját zsebelhette be Virág – ami talán még nagyobb dicséret, mintha férfitól érkezne!

Nagyon jól áll ez a szőke, szerintem jobb mint a sötét barna” – vélekedett egy kommentelő.
Nagyon is jó. Példakép vagy számomra, ez a második kommentem, soha nem szoktam senkinek kommentet írni, főleg nem ilyet, nekem egyedi vagy” – bókolt egy újabb hölgy.

Kedves Virág! Ha azt akarod, hogy a pasik megőrüljenek, akkor csak világosítsd nyugodtan a hajad. Sötétebb hajszínnel is döglesztő vagy; de világos szőke vagy fehér színnel teljesen »megkergítesz«! – fogalmazott egy férfi hódoló is, mire egy másik leszögezte:
Téged foglak kérni karácsonyra a Jézuskától!

Voksán Virág és párja tíz éve van együtt

Virág szíve egyébként foglalt: a nyáron már tizedik évfordulóját ünnepelte a páros. Ennek apropóján Miamiba utaztak romantikázni, ahová kivételesen nem tartott velük két gyermekük
Amerika mindkettőnknek sokat jelent, hiszen rengeteg közös emlékünk kötődik hozzá. A jubileumunkat ünnepeltük, két hetet töltöttünk kint. Újraéltük az első éveinket, amikor összeköltöztünk. Ritkán utazunk a gyerekek nélkül, de most úgy éreztük, ahhoz még nagyon kicsik, hogy egy ilyen hosszú útra magunkkal vigyük őket is. A 6 órás időeltolódás is hatalmas nyűg egy gyermek számára, még minket is megviselt, nem beszélve a több mint tízórás repülőútról átszállásokkal. Már az első napon nagyon hiányoztak, de igyekeztünk a rengeteg programmal elterelni erről a gondolatainkat, illetve rengeteget beszéltünk videohívással velük” – fogalmazott a Ripost-nak nyáron Virág, akit nemcsak két lánya, de egy valóságos kutyahad is várta otthon: öt kiskutyus gazdája.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek