NA NE!

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.17.

Négy éve tartó kapcsolatukba a lány egy harmadik felet is bevont: 12 hónapig csalta párját kamu Instagramal

A felszarvazott férfi teljesen összetört, nem tudja megbocsásson-e szerelmének.

Minden kapcsolat alapja a bizalom, főleg a párkapcsolatoké. Márpedig ha az egyszer az egyik félnél megtörik, akkor onnantól kezdve belép biztonságosnak vélt közegbe a kételkedés is. Így járt egy 26 éves férfi is, akinek 180 fokos fordulatot vett a világa miután kiderült, szerelme egy éven át kettős életet élt és soha nem tervezte elmondani neki az igazat. 

szakítás, válás, párkapcsolat, szerelem
Négy éve tartó kapcsolatukban egy másik fél is volt. Fotó: Ripost

Az elkeseredett férfi, aki négy éve alkotott egy pár barátnőjével azok után jött rá az igazságra, hogy véletlenül beleboltott barátnője másik Instagram-fiókjába, amit már hosszú hónapok óta használt arra, hogy egy másik férfival tartsa a kapcsolatot.

Épp görgettem az Instagramot, amikor megláttam egy fiókot az ő nevével. Kiváncsiságból rákattintottam és láttam, hogy egy csomó posztja van, amin valaki mást ölelt vagy épp csókol. Úgy, hogy mi négy éve vagyunk együtt. Nos, mint kiderült a másik kapcsolata is egy éve tart. Az a baj, hogy akármennyire is mérges és megvántott vagyok, még mindig szeretem őt. Viszont ez a sok stressz már a mentális egészségemre is kihat 

- írta a megcsalt fiatal Redditen, írja a DailyStar.

Az eredménye az egésznek végül az lett, hogy kérdőrevonta szerelmét, majd közölte: vége köztük mindennek. Most azonban nem tudja jól döntött-e pláne, hogy az exe újra össze akar jönni vele és folyamatosan bocsánatot kér. A platform online felhasználói viszont közölték vele: felejtse el, hogy megbocsájt neki azok után, hogy a lány végre megmutatta az igazi arcát, miután egy éven át hazudott neki. 

Semmiképp ne bocsáss meg neki. Még csak nem is egy alkalomról, egy félrelépésről volt szó. Egy éven át volt a másik sráccal. Ez több mint tiszteletlenség. Menekülj haver 

- közölték vele.

Tudom, hogy most összetört a szíved, de, amit tett az tényleg megbocsájthatatlan. Próbáld meg magad mögött hagyni. Ennél többet érdemelsz.

De volt olyan is, aki saját tapasztalatából tanulva segítette őt tanáccsal:

Engem csaltak már meg és én is léptem már félre. Attól függetlenül sajnos, hogy mennyire szereted még őt vagy, hogy ő mennyire sajnálja, ha nincs gyerek a képben...tovább kell lépni. Egy ilyen áruláson túl nehéz továbblépni egy kapcsolatban.

Posts from the relationship_advice
community on Reddit

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek