Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.17.

Sorsdöntő fordulatot hoz a szeptemberi telihold, ezeknek a csillagjegyeknek kell készülniük

Szeptember 18-án Halak Hold áll szemben a Szűz Nappal. A telihold különösen nagy segítséget hoz néhány csillagjegynek. Érzelmek, érzékenység, intuíció fontos helyet kapnak ezen a napon. Kik azok, akiknek sorsfordító lesz ez a nap? Te is közéjük tartozol?

Szeptember 18-án 4.35 perckor érkezik a Halak telihold. Izgalmas, nagyon erőteljes hatású napra számíthatsz. Érzékeny, érzelmes, intenzív és sorsdöntő nap. Hiába szeretnéd a dolgokat a szőnyeg alá seperni, ennek most vége. Érdemes az intuícióra hallgatni, ezt a Halak fel is erősíti. A Szűz Nap, pedig a testet tölti fel most energiával. Ezek a csillagjegyek különösen készüljenek fel előre. Mit mutat meg neked ez a nap, és mit hoz fel benned?

Astrology,Sign,Pisces,Against,Starry,Sky
Fotó: Pixel-Shot / Shutterstock

Rák

Ne hessegesd el a benned felmerülő gondolatokat, érzéseket. Hihetetlen utat mutatnak. Változásokban vagy egy ideje, és ha bármelyik életterületeden kérdésed merülne fel, hogy merre haladj tovább, vagy milyen lépést tegyél meg, akkor tiszta válaszokat kapsz ezen a napon. Fordulj befelé, amikor egyedül vagy, és hallgass a belső hangodra. De napközben is érdemes észrevenned a jeleket, mert ennél jobban az égiek már nem tudják megmutatni. A Halak telihold ápolni fogja lelkedet, régi sebeidet. Ezért légy csendes teliholdkor, ha teheted, ne szervezd tele a napod programokkal. Legyen időd magadra, és a tiszta jelenlétre. Nagyon jó energiát, lökést ad ez az időszak, a munkádban és a szerelemben is. 

Skorpió

Szellemi szinten is légy nyitott. Most olyan dolgokat is megtehetsz, amit máskor nem volt elég bátorságod. Nagyon sok üzenet érkezik feléd a csillagokból, hiszen te erre kifejezetten érzékeny is vagy. Csodás megérzéseid lehetnek, melyekre hallgass, nem bánod meg. Ha alapjában még szkeptikus vagy, akkor különösen felébred benned most az intuíció. Csodálkozni fogsz magadon, hogy miért is teszel dolgokat másképpen, mint korábban. Lelked üzenetét könnyed megérted, feldolgozod és magad javára használhatod. Bármiben döntést kell hozz, itt az ideje. Nagyot léphetsz előre. Egy nagyszerű ajánlatot kaphatsz a karriered kapcsán. Hallgass a szívedre!

Halak

Ha a Halak jegyében születtél, ne csodálkozz azon, ha a nap folyamán többször sírva szeretnél fakadni. Engedd el a múltat. Ami nem kerül benned egyensúlyra telihold napján, azzal érdemes foglalkoznod. Ez az az élethelyzet, ami a leginkább változást kíván az életedben. Amit nem tettél még a helyére magadban, az a külvilágban megmutatja magát. Fontos álmod lehet éjszaka, azt mindenképpen reggel írd le, ne felejtsd el. Segíthet a döntésedben. Üzenetét pedig érzésből, ösztönösen felismered. Nagyon jó úton haladsz, használd ki ezt a napot, hiszen a jövődre nagy hatással lesz. Ha kétséged lenne, megérkeznek rá a válaszok. 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek