EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.13.

3 menő csillagjegy, aki mágnesként vonzza a nőket

Vannak férfiak, akiknek nehezen állnak ellen a nők. Vajon milyen csillagjegyben születtek? Most megtudhatod, kik az igazi macsók.

Akadnak csillagjegyek, akik mágnesként, igaz különböző oknál fogva, de erősen vonzzák a nőket. Szenvedélyesek, család centrikusak, vagy éppen szabadságszerető kalandorok. De mindenképpen olyan a kisugárzásuk, melyhez rengeteg nő szívesen kapcsolódik. Kik ők? Most megtudhatod.

Close-up,Of,A,Young,Businessman,With,Lipstick,Kiss,Marks,On
Illusztráció / Fotó: Andrey_Popov

Rák

A Rák jegyben született férfi nagyon családcentrikus. Azok a nők, akiknek a család az első helyen van, szinte az első pillanatban megérzik a kisugárzását. Vonzza őket, mint egy mágnes. Személyiségében benne van a gondoskodás, messziről lerí róla, hogy igazi apatípus. Rá lehet számítani, és támaszkodni is. Érzelmes, és biztonságot nyújt. Igen sok nő keresi a társaságát, persze fiatalon képes kihasználni ezeket, de amikor megtalálja azt a nőt, aki számára is megadja azt, amire ő vágyik, akkor nagyon jó társ. 

Oroszlán

Szeret a figyelem központjában lenni. Nagyon nagy szíve van, és fontos számára a szépség, az ápoltság. Kisugárzása nagyon erős, személyisége megnyerő. Természetesen igazi mágnes. Sokszor csak ünnepelteti magát, de ha megnyitja a szívét valakinek, akkor szenvedélyesen tud szeretni. Nem csoda, ha a nők nem tudnak neki ellenállni. Ha képes az egójából visszavenni, akkor még izgalmas és jó társ is válhat belőle. Jobb, ha ő udvarol, mert rengeteg rajongója van, akikre fittyet sem hány. Így igazi jelnek lehet venni, ha ő közeledik.  

Nyilas

A szabadság és a tűz nagy vándora. Kalandos élete van. Ez nem azt jelenti, hogy mindenképpen utazik, de szeret kirándulni, a természetben lenni, imádja a társaságot, és nyitott személyiség. Imádja a nőket, és beszéli is a nyelvüket. Legyen az szóban vagy akár mozdulatokkal. Nagyon sok nő érdeklődését felkelti, mert intelligens, és izgalmas. Történeteivel simán levesz bárkit a lábáról. Azok a nők, akik szeretik a szabadságot, és a színes életet, nagyon szívesen csatlakoznak hozzá, akár barátként is, de nem meglepő, ha titkon többre vágynak vele kapcsolatban. Elég nagy szívtipró. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek