Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.17.

Hoppá! Teljes titokban nősült meg az Exatlon Hungary sztárja

Ungvári Miklós nem a kirakatban éli a magánéletét. Ezért is lehetséges, hogy az Exatlon Hungary népszerű sztárja teljes titokban vette feleségül szerelmét. Arra azonban nem számított, hogy az egyik jelenlévő leleplezi őket…

Az Exatlon Hungary Bajnokok csapatának egyik kedvenc sztárja azt sem kürtölte világgá, hogy eljegyezte gyönyörű barátnőjét. Erre is csak úgy derült tény, hogy a szemfüles rajongók a szerelme Instagram-oldalán kiszúrták a gyűrűs posztot. Ungvári Miklós népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, annak ellenére, hogy magánéletével sosem akart a hírekben vagy az újságokban szerepelni, hogy az olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok cselgáncsozó életét árgus szemekkel figyelik követői. Semmi sem marad titokban, ezt mindenki tudja!

Ungvári Miklós Exatlon Hungary
Ungvári Miklós az Exatlon Hungary első évadának egyik legkedveltebb játékosa volt Fotó: Nemzeti Sport/Földi Imre

Az Exatlon Hungary sztárja idén jegyezte el szerelmét

A 43 éves Ungvári Miklós és szerelme, Demeter Dóri évek óta alkot egy párt. Nemrég a Metropolnak nyilatkozott az eljegyzéséről, aki sokadjára futott neki a lánykérésnek. Minden spontán történt, mert egyikük sem szereti a nagy csinnadrattát.

Nem volt megtervezve, a bátyjáéktól jöttünk éppen, nem számított rá, de mondjuk más sem, mert már többször meghiúsult a lánykérés, még a napokban is kint Erdélyben. És akkor, amikor már úgy látszik, ez a csata is elbukni látszik, hirtelen háborút nyertem.”

Odafordultam hozzá, de ő hátat fordított először és nem azt mondta rögtön, hogy igen, na szóval ott is voltak érdekes pillanatok.

„De aztán a szemembe nézett és azt kérdezte mi a baj, én meg mondtam semmi, csak lenne egy kérdésem, vagy kérésem, persze letérdeltem azért” – nyilatkozta júniusban Ungi a lapnak. Az olimpiai ezüstérmes dzsúdós azt mondja, azért egy kicsit izgult, hogy mit fog mondani a párja, Dóri. Főleg, hogy nagyon kalandos volt az út, amíg a letérdelésig eljutott.

Ungvári Miklós
Néhány hónappal az eljegyzést követően hivatalosan is összekötötték az életüket Fotó: Instagram

Megható pillanat volt, eddig vártam rá, nem mindennap történik ilyen az ember életében. És az egész, ami ezt megelőzte, a gyűrű beszerzése a haveromtól, hogy sikerült-e, mert hetek hónapok teltek el, míg végre meglett, akkor motorral mentünk ki Erdélybe, 600 kilométer, ő ahogy a motoron ölelt engem, végig fogdosta a gyűrűt a zsebemben.”

Közben volt több intő jel, beszólás, ő kérdezte, hogy leszek én valamikor Ungváriné?

„Szóval izgalmas volt eljutni idáig, de a lényeg, hogy már vőlegény vagyok” – árulta el az Exatlonos, aki akkor még azt mondta, már tervezgetik az esküvőt, mert nem szeretnék évekig húzni, lehet, hogy még idén, de legkésőbb jövőre hivatalosan is összekötik az életüket.

A barát buktatta le a friss házasokat

Nos! Úgy tűnik, a hétvégén megtörtént az esküvő. Ugyanis az Instagramra az egyik vendég, pontosabban egy focista ismerősük felrakott egy közös képet az esküvőről. Dóri gyönyörű menyasszony, Ungi pedig csinos vőlegény volt a nagy napon. A kép félreérthetetlen, ugyanis a barát még annyit írt hozzá: „Szívből gratulálunk, sok boldogságot Dóri és Miki”.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek