Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.16.

Tóth Andi: A nők és a stressz az egy olyan kapcsolat, amit soha nem fogsz megérteni

Minden orvos azt tanácsolja, hogy ne stresszlejünk. Tóth Andi szerint azonban nem ilyen egyszerű a helyzet.

Tóth Andi szerint a nők élete és a stressz örökre összefonódott. A Max Rendelünk című főzős videósorozatának legújabb részében mesélt arról, hogy bár ez komoly egészségügyi problémát is okozhat, a nők nem tudják csak úgy elengedni a stresszforrásokat az életükben. Az énekesnő pedig egy hasznos praktikát is megoszt.

Tóth Andi
Tóth Andi szerint érdemes utánajárni, milyen étel miben segíthet nekünk (Fotó: Máté Krisztián)

Még Tóth Andi sem kerülheti el a stresszt

Tóth Andi szerint a nőknek különleges kapcsolata van a stresszel, ha akarnák se tudnák elkerülni. Például ha felhívnak a munkából, hogy sürgősen meg kell valamit csinálni, különben kirúgják az illetőt, nem mondhatja senki azt, hogy köszöni, de nem ma, mert ő most pihen.

Ott van az a kedves, kellemes tanács, hogy kerüld a stresszt. Köszönjük. Mi van, ha én kerülöm, de utánam jön. Nem akarom egyébként kerülni a stresszt. A nők és a stressz az egy olyan kapcsolat, amit soha nem fogsz megérteni. Egyek vagyunk.

Gombával a mellrák ellen

A stressz sok betegség kiváltója lehet. Ez alól nem kivételek a különböző rákos megbetegedések. Az énekesnő szerint pedig nagyon fontos, hogy beszéljünk a mellrák témájáról, mert a nők nagy százalékát érinti. Épp ezért arra is oda kell figyelni, hogyan lehet megelőzi, hogy kialakuljon. Ha már a stresszt úgysem tudják elkerülni a nők, más praktikákat is tudnak alkalmazni.

A gomba nagyon jó a mellrák megelőzésére. A nőgyógyászom minden egyes alkalommal meg is kérdezik, hogy Andrea eszik gombát. Nem azt mondom, hogy minden nap, de azért eszem. Szóval mindenképp megér egy próbát, mert azért elég sok nő küzd mellrákkal. Úgyhogy ha ezt meg akarjuk előzni, akkor gomba.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek