NA NE!

Szerző

Létrehozva: 2024.08.30.

Max 10 árucikk: új szabály az önkiszolgáló kasszáknál, kiakadtak a vásárlók

Sokan soha többet nem akarnak vásárolni ebben az üzletben.

Az emberek már hosszú évek óta együtt élnek az önkiszolágló kasszákkal. Ha vásárolni indulunk, bizony számolnunk kell vele, hogy nem a hagyományos kasszánál fogunk fizetni, hanem az önkiszolgáló verziónál. Ezt azért tartja fontosnak a legtöbb üzlet, mert meglátásuk szerint ezzel felgyorsítják a fizetési folyamatot, és nem kell olyan sokan sorban állniuk a vevőknek. A legtöbb ember a pokolba kívánja ezeket a gépeket. Amit azonban mostanában bevezettek, az végképp kiverte a biztosítékot az embereknél. 

Sokan nem szeretik az önkiszolgáló kasszát 

Ugye ismerős az érzés, hogy egy fárasztó bevásárlás után még az önkiszolágló kassza kihívásait is ki kell állni? Lecsippantani minden terméket, számolni azzal, hogy nem mindent tud beolvasni, a korhatáros termékeket félrerakni, könyörögni a bolti alkalmazottnak, hogy segítsen, stb. Ezeket a gépeket nem mindig könnyű kezelni. Van úgy, hogy nem tudjuk, hogy kell egy termékből több tételt hozzáadni, nem méri le megfelelően a zöldséget, és még sorolhatnánk. Azonban nyugtasson meg bennünket a tudat, hogy nem mi vagyunk a legnehezebb helyzetben.

Bár a sorban állást lerövidítette az önkiszolgáló kassza, a bolti lopások számát megsokszorozta Amerikában. Ezért aztán az egyik legnagyobb élelmiszerlánc, a Target bevezette, hogy egyszerre csak 10 árucikket lehet megvásárolni. Ezt követően nem sokkal a rivális Walmart is bejelentette, hogy 15 árucikkel lehet egyszerre megvásárolni. Ez nagyon sokakban haragot váltott ki, hiszen egy nagyobb bevásárlásnál nagyon könnyen túllépjük ezt a számot, és rengeteg plusz időbe telik, hogy 15 cikkenként fizessünk és újraindítsuk a vásárlást. Egy dolgozó anyukánál ráadásul reggel összeomlott az önkiszolgáló kassza, rengeteget kellett várnia, semmi nem működött, ezért dühösen meg is osztotta a világgal, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy ő Walmartban vásárolt: soha többé nem teszi be oda a lábát - írja a Mirror

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek