KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.07.19.

"Milyen anya maga?" - üvöltötte a rendőr a nő arcába, aki a forró kocsiban hagyta a kislányát

A nő szándékosan hagyta a forró kocsiban a gyereket, aki a járókelőknek könyörgött segítségért.

A rendőrség testkamerája azt a pillanatot örökítette meg, amikor a floridai rendőrök kimentettek egy kisgyermeket anyja Audijából, miután az otthagyta, hogy vásárolni menjen. 

sziréna, rendőrség
 

A 34 éves Anastasiya Motalavát letartóztatták, miután gyermekét a forró autójában találták meg a floridai Hollywoodban.

A zsaruk elmondása szerint egy szemtanú hallotta, amint a gyerek segítségért kiabál egy résnyire lehúzott ablakon, a felvételek pedig azt mutatják, hogy a rendőrök kiszabadítják, miközben a közelben lévők összegyűltek. 

Sajnos egyre több szülő felejti a kocsiban a gyermekét, az utóbbi időben több kicsi is életét vesztette a felelőtlen felnőttek miatt. A mostani esetnél az anya nyugodtan vásárolgatott, miközben gyereke a forró kocsiban ült. Az anya nem tudta járva hagyni a motort, hogy legalább a légkondi menjen, és az ablakokat se húzta le a gyereknek. A rendőr, aki kiszabadította a gyereket, üvöltve kérdezte meg, milyen anya az ilyen.

A hatóságok szerint az üzletek térfigyelő kamerái később megállapították, hogy Motalava több mint 30 percig vásárolt egy Walmartban, miközben gyermeke az autóban volt. Letartóztatták, és egy rendbeli gyermek elhanyagolásával vádolják. 

Az NBC Miami szerint 1992 óta csaknem 120 gyermek halt meg Floridában, mert a felforrósodott autóban hagyták – idén eddig 11 gyerek halt ebbe bele.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek