Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
NA NE!

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.07.16.

„Rátelepszik a lelkedre” - Leleplezte a démonvilágot a magyar mágus, így pécézik ki az ártatlanokat

Alattomosan fürkészik az áldozataikat a démonok Illy Roland Tamás szerint. Ha kipécézték az élőt, ráakaszkodnak a lélekre, mint egy pióca és addig nem eresztik, míg fel nem falják. A szellemlátó mágus leleplezte a démonokat! Mutatjuk, szerinte hol támadhatnak az élőkre.

Szerző Erdei Róbert Arnold

Szinte minden napra akad olyan történet, amitől feláll a szőr az ember hátán. Nemcsak a határon túl történnek paranormális jelenségek, az utóbbi időben egyre több magyar család meséli el hátborzongató szellemtapasztalását. Ám nemcsak kísértetek, hanem démonok is megkörnyékezik az élőket, állítják. Legutóbb egy üllői családot kezdett sanyargatni egy sötét démon, előtte pedig egy szirmai anyukára támadt rá a riasztó lény - számoltak be. De mégis, honnan érkeznek és miért pont az adott személyre akaszkodnak rá?

Ha megszáll a démon, akkor ennek a szellemlátó páros szerint egyértelmű tünetei vannak /
Ha megszáll a démon, akkor ennek a szellemlátó páros szerint egyértelmű tünetei vannak / Fotó: LightField Studios /  Shutterstock

„Rájuk lecsapnak azonnal!”

Illy Roland Tamás szellemlátó és társa, Horváth Diána asztrológus évek óta segít azoknak, akiket démon kínoz vagy még rosszabb: meg is szállta őket. A szellemlátó mágus szerint a démonok ott tűnhetnek fel, ahol a kín, a szenvedés és az erkölcstelenség jelen van. „A démonok imádják az olyan helyeket, ahol a földi vágyak és a szenvedés jelen van. Épp ezért aki drogozik, alkoholfüggő vagy szexfüggő, nagy esélye van rá, hogy megkörnyékezi egy démon. A kórházakban, börtönökben és a temetőkben is megbújhatnak ezek az ártó lények, mert könnyen kiszagolják az olyan embert, aki lelkileg instabil, gondja van és kilátástalannak érzi a sorsát. Rájuk lecsapnak azonnal!” - kezdte el részletezni Tamás, aki szerint nemcsak az élők között bolyonghatnak, véletlen vagy szórakozás miatt is ránk szabadulhatnak a démonok.

Ha valaki nagyon negatív gondolkodású és folyamatosan a félelmek irányítják, aki függőségek rabja, akik kifejezetten rosszindulatúak, de azok is, akik a spiritualitást vagy ártó szándékkal, vagy kvázi szórakozásból használják, találkozhatnak démonnal, mert ez nem játék

 - húzta alá a szellemlátó.

Ha mégis megtörténik a baj, annak több riasztó jele, „tünete” is van. Ha egy démon az élő mellé szegődik, a mágus szerint  az egyik szobában hidegebb van, mint a másikban vagy mozogni kezdenek maguktól a tárgyak, képek esnek le a falról, csapkodnak és bezáródnak ajtók - ekkor „szinte biztos”, hogy démon van a házban. „Ha ezek a jelenségek mindig ugyanabban az időben történnek és ismétlődnek sokáig, akkor démonnak áll szemben az illető. A démonok pillanatok alatt rátelepszenek a lélekre és elkezdik irányítani” – mondta Tamás.

A szellemlátó páros szerint több olyan hely is van, ahol nagyobb eséllyel démon is rejtőzhet /
A szellemlátó páros szerint több olyan hely is van, ahol nagyobb eséllyel rejtőzhet démon / Fotó: Ripost olvasó

„Mintha nem is te lennél”

A démonok előbb kipécéznek téged, megszállják az otthonodat, majd lépésről lépésre átveszik feletted az uralmat, irányítanak – összegezte a szellemlátó a Ripostnak. 

Ha megszáll egy démon, pillanatok alatt rátelepszik a lelkedre és elkezd megváltoztatni. Átveszi a kormányrudat az életed felett. Dühkitöréseket produkálhatsz, amelyet utólag megbánsz és érzed, hogy kifordulták önmagadból. Ilyenkor jellemzően magadban meg is fogalmazod, hogy mintha nem is te lennél, mintha más irányítana téged

 – mondta a szellemlátó mágus.

A sötét lények a páros szerint nemcsak lelkileg, hanem testileg is kínozni kezdik a megszállt személyt. „Elkezdik irányítani a cselekedeteit, gondolatait, súlyos betegségeket okozhatnak a testben. Hirtelen lebénulhatnak testrészek, elveszítheti a látását, hallását, viszont csak bizonyos időre és utána visszatér, aztán újra és újra, a lényeg a folytonosságon van” – mondta Tamás, hozzátéve: a démonok szezonja – amikor nagyobb eséllyel megszállhatnak – az őszi, borongósabb időszak. „Ilyenkor az ember depressziósabb, és ezt kiszimatolják a démonok. Nagyobb az esély arra, hogy megszállnak” – vélekedett a szellemlátó mágus. 

De azért ha beteg vagy, ne démonűzőt, inkább orvost keress!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek