INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.07.12.

Elárulta a túlvilág titkát a szellemlátó mágus - Itt a nagy szellemkörkép!

Mozgó tárgyak, sikolyok és árnyak a sarokban: sokan ha ilyet látnak futva menekülnek a szobából. Az ismeretlen olykor riasztó, és óvakodnak tőlük az emberek, ilyen Illy Roland Tamás szerint a szellemvilág is. A szellemlátó mágus most elárulta, milyen szellemfajtákkal találkozhatnak az élők.

Szerző Erdei Róbert Arnold

A mágusnak és társának, Horváth Diána asztrológusnak már a kisujjában van a tudás, hogyan különböztesse meg a szellemeket. Olyan ismeret birtokában vannak, amely csak keveseknek adatik meg: szerintük látják, érzékelik a Földön ragadt lelkeket, és ha tehetik, segítenek rajtuk – éppúgy ahogy az élőkön is. A szellemlátó páros most betekintést engedett a szellemvilágba, hogy a szkeptikusok megismerjék az olykor riasztónak tűnő lényeket. Itt a nagy szellemkörkép!

Nem minden szellem ártó, ám okkal riogatják az élőket /
Nem minden szellem ártó, ám okkal riogatják az élőket / Fotó: FOTOKITA

Ártó szellemek

Az ismeretlen riasztó, hiszen ki ne kapna frászt, ha egy totembe zárt szellemcsalád ijesztgetné őt, vagy épp egy démon sanyargatna éjszakánként? Sokan el se hiszik, hogy ez velük megtörténhet. Tamás mágus szerint gyakran előfordul, hogy egy-egy szellem az élők mellé szegődik. A lényeg szerinte, hogy ilyenkor nem szabad megijedni tőlük. A kulcs a megértésük, mert nem minden szellem érkezik ártó szándékkal. 

Vannak ártó entitások. Ezek riogatnak és támadnak is ránk, ha átjutnak a mi, földi világunkba.  Veszélyes, amikor otthon szórakozásból játszadozik valaki, és poénból szellemet idéz, mert nem tudhatja, milyen szellemet ereszt ki a palackból. Mágiával, szellemidézéssel jelenhetnek meg a démonok, kopogó szellemek és kísértetek. Ha tükör van az otthonunkban, akár azon keresztül is érkezhetnek. Egy átjáró nyílik ilyenkor nekik. Az ilyen entitások bosszantóak, hangosak, és ezek tudnak egyébként főként komoly betegségeket okozni, és hatást gyakorolni az emberi test megnyilvánulásaira.

 – kezdte el részletezni a szellemlátó mágus a Ripostnak, aki szerint sokféle szellemtípus van.

„A szellemek igazából energia sűrítmények! Olyan megnyilvánulások, lélek részek, melyek itt ragadtak a földi világban a halál után” – mondta Tamás, aki szerint a szellemek sokféle ok miatt ragadhatnak a Földön. „Ragaszkodnak a hozzátartózóhoz, vagy fordítva, ingatlanhoz, tárgyakhoz vagy csak az életükben volt be nem teljesített vágyuk” -  mondta.

Diána és Tamás elmondta, milyen szellemfajták létezhetnek /
Diána és Tamás elmondta, milyen szellemfajták létezhetnek / Fotó: Ripost olvasó

„Okkal riogatnak”

Olyan lelkek is itt ragadnak a Földön, akik önként vetettek véget az életüknek.  

Az önként eltávozottak szelleme újra és újra ugyanazt a napot, ugyanazokat az érzéseket, fájdalmakat, nehézségeket, elkeseredettséget éli, amiért az életében megölte magát. A különbség, hogy most már nem tudja ezt öngyilkossággal megszüntetni, és fizikai síkon nem is tud semminek örülni.

– árulta el a mágus.

A szellemlátó szerint sok lény nem ártó szándékú, még ha a paranormális jelenségekkel – tárgymozgatással, zajkeltéssel – annak is tűnnek. 

Okkal riogatnak. Persze félelmetes, amikor megjelennek, de nem támadnak. Segítő szellemek szegődhetnek mellénk, akik az élőnek segít valamilyen traumát, nehézséget átvészelni a jelenésével. Léteznek figyelmeztető szellemek, szellemi segítők, őrangyalok, különböző angyalok, arkangyalok, de érzékelhetjük az egyéb égi méltóságokat is

 – zárta szavait a mágus, milyen szellemfajta „költözhet” az otthonunkba. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek