INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.06.03.

Mágus fejtette meg a boszorkánytotem titkát - Videó

Nikolász elátkozott boszorkánytotemet talált, amit hazavitt. Röviddel utána nyugtalanság, félelem lett úrrá rajta és a családján is. A fiú segítséget kért, lapunk szakértővel vizsgáltatta meg a természetfeletti erővel bírható tárgyat.

Szerző Erdei Róbert Arnold

A Ripost számolt be Farkas Nikolászról, aki Vasszécsenyben építési munkálatok közben lelt egy különös tárgyra, ami leginkább egy mini koporsóra emlékeztette. Később a tartóeszközben egy kiszúrt szemű, sárga színű figurát talált, ami mellett vörös hajszálak és egy papír is volt. Nagyon megijedt a találtaktól, a családja könyörgött, hogy vigye el otthonról a tárgyat. A fiatal férfi a neten kért segítséget, ahol a történetét is megosztotta, a legtöbben azt mondták neki, hogy amit talált, az egy boszorkánytotem. 

Átkokkal szórhatták tele a totemet, borzalmas, miért és ki ellen készülhetett /
Átkokkal szórhatták tele a totemet, borzalmas, miért és ki ellen készülhetett / Fotó: Pexel (illusztráció)

Fekete mágiát rejthet

Nikolász a Ripostnak egy videót küldött a boszorkánytotemről, amit megmutattunk Illy Roland Tamás mágusnak és társának, Horváth Diána asztrológusnak, hogy kiderítsük: tényleg átok sújtja-e a tárgyat? Szerintük igen! Amit állítanak, attól minden horrorfilmrajongónak borsózni fog a háta: egy anyós, a veje és a férfi meg nem született kisbabájának szelleme akarta, hogy előkerüljön 54 év után a totem. 

Fekete mágia lakozik a totemben, amit egy magyar idős boszorkánnyal készített a vő férfi, míg élt. Az anyósa ellen használta fel, akinek a lányát szerette. A férfinek lett volna egy gyermeke az anyós lányától, de utóbbi akaratára elvetették. Utána megint teherbe esett a szerelme, ekkor kérték meg a boszorkányt, átkozza el az anyóst, mert nem akarta a férfi a párjával, hogy az életüket tönkretegye és megint ne szülessen meg a baba

– kezdte el a médium részletezni, hogy ő mit „lát”.

A Széchenyi-díjas mágus évek óta segít másokon képességével.
A Széchenyi-díjas mágus évek óta segít másokon képességével / Fotó: Olvasói fotó

Rabok voltak a szellemek

Szerinte az ősi átkot fegyverként használta fel a vő.  "Azt akarta vele elérni, hogy el tudjanak szökni a várandós párjával. Az anyós ne tudjon utánuk nyúlni és soha ne tudja megtalálni őket, ne láthassa a gyereket és a gyerek se tudja vele soha felvenni a kapcsolatot! " - vélekedett Roland. 

A totemben lévő szöveg egy varázsige, a lánytól származik. Távol tartották az anyóst ezekkel, de miután mind meghaltak, az átok miatt szellemként a Földön ragadtak 

– húzta alá Roland, aki szerint amikor a totemet kiásták, a szellemek jelezni tudtak Nikolásznak.  "Okkal került hozzá. A meg nem született gyermek, és annak az időközben elhunyt apja szelleme akarta, hogy találják meg a totemet. A férfi szelleme nagyon megbánta a mágiát. A bosszú, a vágy és a szerelem hajtotta, elvakította, de szellemként már érzi, rosszat tett. Ezt akarta jóvá tenni azzal, hogy kiderült az igazságuk. Mert ez a halálukig sötét titok volt a pár tagjai között" – vélekedett Roland, aki szerint az igazság a családról kiderült, és a szellemek „tovább léptek” a túlvilágra, miután a történetük kiderült.

A totemről készült videót itt tudod megtekinteni: 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek