Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
MEDICINA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.24.

Tegyél hagymát a zoknidba, elképesztő lesz a hatás

Nagyanyáink nemcsak a konyhában használták a hagymát, hanem az egészség megelőzésére is, hiszen tele van jótékony illóolajokkal, ásványi anyagokkal. Próbáld ki ezt a rafinált módszert! Elképesztő hatása lesz a szervezetedre!

Hihetetlen olcsó és nagyszerű módszert hoztunk neked. Így méregtelenítsd a szervezeted éjszaka. Ezzel a praktikával több betegséget is megelőzhetsz, hiszen szervezeted folyamatos védelem alá kerül. Mutatjuk mit kell tenned:

Onions,On,The,Feet,In,Socks,For,The,Common,Cold.
Fotó: Tutatamafilm

Vágj fel karikákra egy hagymát. Illeszd a szeleteket a talpadra, tegyél rá egy törlőkendőt, majd húzz rá egy zoknit. Ez azért is szükséges, hogy éjszakára a talpadon maradjanak a hagymakarikák, a zokni segít a rögzítésben. Mindegy, hogy vörös, fehér vagy lila hagymát használsz. Este feküdj le így aludni. Csak reggel vedd le a pakolást, rendszeres alkalmazása esetén érezheted, hogy sokkal energikusabban ébredsz majd, mint korábban.

Érdemes megnézned az alábbi videót: 

Mire jó ez a praktika?

  • erősíti az immunrendszert
  • javítja a vérkeringést
  • antibakteriális hatása van
  • segít kivonni a méreganyagokat a szervezetből
  • egészséges lesz a körmöd és a hajad
  • izmaid is hálásak lesznek érte
  • a hagyma gombaölő hatású, fertőtlenít, segítségével búcsút inthetsz a lábszagnak
  • megfázás és influenza tünetei is enyhülhetnek általa
  • benne lévő illóolajok és a foszforsav behatol a véráramba, és közömbösíti a kórokozókat: baktériumokat, vírusokat és csírákat

Te tudtad?

Nem véletlen, ha nagyon szereted a talpmasszázst. A talpadon egy térkép található, mely olyan pontokat tartalmaz, mely közvetlen összeköttetésben állnak a belső szervekkel. A reflexpontok az idegrendszerrel is össze vannak kötve. Őseink, amikor rendszeresen jártak mezítláb, ezeket a pontokat folyamatosan és spontán stimulálták. Hasonló eredményeket hozhat a a fenti módszer is. Természetesen az is jó, ha néha mezítláb sétálsz a homokban, sőt a kavicsokon is.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek