LEHÚZÁS

Phil Collins költözik Jennifer Lopez luxus villájába

Ügyesen alkudott a zenész Jennifer Lopez korábbi házára, ugyanis az ingatlanos cirka 1 milliárd forintot engedett a 10 milliárdra tartott luxusingatlanból. Állítólag azért volt ilyen lágyszívû, mert imádja Collins muzsikáját.

Az 1929-ben épült hét hálószobás kúria nagy előnye, hogy szinte karnyújtásnyira van Miamitól - írja a Wall Street Journal -, és hogy avatatlan szemek előtt rejtve áll. Emiatt a hírességek mindig kedvelték, egykor Jennifer Lopez, most Phil Collins rejtőzik el itt a nagyvilág elől.

A fiai közelébe  költözik

Az egészségügyi és pénzügyi szolgáltatásokat kínáló Lucor Holdings alapítója és vezetője, Mark Gainer vásárolta meg az ingatlant Jennifer Lopeztől még 2005-ben majd’ 14 millió dollárért (cirka 3 és fél milliárd forintért). Sokat költött a házra a három évig tartó felújítás során, most pedig a Nyugati Partra költözik, így megválik az alaposan felértékelődött kúriától. Phil Collinsnak ez kapóra jött, mivel mindenképpen Miamiban élő fiai közelében szeretne lakni.

 

Az épület összterülete nagyjából 3800 négyzetméter, a környező birtok mérete pedig egy hektár. Az eredeti ár 37,5 millió dollár, azaz kb. tízmilliárd forint volt, amelyből Gainer szívesen engedett – több mint egymilliárd forintot! –, mivel Collins zenéjének nagy rajongója.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?