Létrehozva: 2021.02.09.

Vigyázzon otthonára az MVM biztosításaival! (x)

Az MVM Csoporthoz tartozó MVM Otthon Plusz Zrt. a gondoskodás és a biztonság jegyében az egész országra kiterjedően igénybe vehető számos háztartási vészhelyzeti asszisztenciaszolgáltatást, baleset- és számlavédelmi biztosítást, illetve egészségbiztosítást kínál, továbbá hamarosan bevezeti az autós közlekedési vészhelyzetben segítséget nyújtó, valamint a kockázati élet- és kegyeleti biztosítást.

Szerző ripost

A társaság jelenleg már több mint 200 ezer ügyfél biztosításáért felel, akik összesen közel 250 ezer MVM Otthon biztosítással rendelkeznek. Az MVM Otthon Plusz és együttműködő partnere eddig több mint 5 ezer háztartási vészhelyzetet hárított el csupán néhány óra leforgása alatt az ügyfelek legnagyobb megelégedése mellett, míg baleset kapcsán közel 1500 ügyfele kapott biztosítói kártérítést.

Az MVM Otthon Plusz Zrt. OtthonSOS Plusz csomagja csőtörés, dugulás, üveg- vagy kulcstörés, gázvezeték vagy elektromos hálózat meghibásodása által okozott káresemény esetén nyújt segítséget. A háztartási vészhelyzetekben az MVM Otthon Plusz egyetlen telefonhívással elkezdi a szükséges intézkedéseket, 4 órán belül megbízható szakembert küld, korlátlan, 0–24 órás segítségnyújtást biztosít hétvégén és ünnepnapokon is, valamint 40 000 Ft értékben átvállalja a kárelhárítás költségét. Nemcsak vészhelyzetben, de egyéb esetben is elérhető a szakemberajánlás szolgáltatása, így az MVM Otthon Plusz szerelési, javítási feladatokra is tud ajánlani az ügyfél számára megbízható szakembert a hét minden napján, 0–24 órában.

Az MVM Otthon Gondoskodás programja balesetek és váratlan élethelyzetek – mint munkanélküliség, keresőképtelenség – esetén gondoskodik ügyfelei családjáról. A családi biztosítás kockázatviselése a Föld valamennyi országában, a nap 24 órájában bekövetkező balesetekre kiterjed. Ha kisebb, hétköznapi baleset, pl. csonttörés éri az ügyfelet vagy házastársát, gyermekeit, a biztosító akkor is segít. Az MVM számlavédelem-szolgáltatásával pedig munkanélkülivé vagy keresőképtelenné válás esetén kap segítséget az ügyfél, mert a biztosító maximum 6 hónapon keresztül maximum havi 10 000 vagy 20 000 Ft-tal hozzájárul villany- vagy földgázszámlájának kifizetéséhez.

Az MVM az egészségvédelemre is gondolt: az OTTHON Vitál Egészségbiztosítás garantálja a gyors hozzáférést a legjobb magánorvosi ellátáshoz, valamint csomagtól függően a biztosító magánegészségügyi szolgáltató partnerei valamelyikénél megszervezi az ellátást, és az éves limit erejéig fedezi annak költségét. A biztosító néhány napon belül soron kívül megszervezi az MR-, CT-, Cardio- és PET CT-vizsgálatokat, sőt ezeket finanszírozza is éves szinten 1 millió forintig.

A biztosító az ügyfél által választott biztosítási csomagtól függően akár 1 200 000 Ft-ot fizet 25 különböző kritikus betegség, illetve orvosi beavatkozás valamelyikének bekövetkezése esetén. Súlyos betegségnél a biztosítás második orvosi vélemény igénylésére is lehetőséget nyújt. Az orvosi távszakvélemény biztonságot ad, mert minimalizálja a nem megfelelő kezelés esélyét, és megnyugtató, mivel egy nemzetközileg elismert orvos szakértő erősíti meg a diagnózist és a kezelés helyességét. A magasabb havi díjú biztosítási csomagok esetében a járóbeteg-ellátás és az egynapos műtéti beavatkozások költségét is fedezi a biztosító.

Az MVM Otthon Plusz legújabb szolgáltatása egy tudatos öngondoskodásra épülő, rendszeres utalványvásárláson alapuló program lakossági ügyfelek részére. Fiatalok, idősebbek, egyedülállók, családot tervezők vagy már népes családok életében egyaránt adódhat olyan élethelyzet – például lakásfelújítás, új autó vásárlása, esküvő, babavárás, kikapcsolódás vagy magánegészségügyi ellátás –, amelyre az MVM Bónuszprogram segít felkészülni, és a nagy összegű kiadások esetében speciális – más módon nem megszerezhető – vásárlási kedvezményeket biztosít a programban részt vevők számára.

Szerző ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felforgató, mit tesz a Hamász a túszul ejtett gyerekekkel (18+)

borsonline.hu

Óriási a botrány: rendőri intézkedés közben hunyt el egy ember Pest vármegyében

vg.hu

Újabb brutális katonai akció: felrobbantották Oroszország összeköttetést Kínával – videó

metropol.hu

Messi hiába könyörgött, Guardiola keményen beintett neki

magyarnemzet.hu

Liverpool Echo: Szoboszlai helye veszélyben van a kezdőcsapatban?

origo.hu

Összevissza beszél és fenyegetőzik Zelenszkij

mindmegette.hu

Hihetetlen! Egészen eddig rosszul használtuk a fokhagymanyomót! Ez a helyes, gyors módszer

life.hu

Erősítsd az immunrendszered természetes módon (x)

life.hu

Van megoldás a bakteriális hüvelyfertőzésre: így ismerjük fel(x)

origo.hu

MEGÚJULT AZ INTERSPORT ÜZLETE VECSÉSEN A MARKET CENTRAL FERIHEGYEN(x)

life.hu

A PMS-barát étkezés, ami a súlykontrollban is segítségedre lehet(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MANI

Mit ne csinálj, ha ködben vezetsz?

MANI

10+1 tipp, hogyan spórolhatsz a fűtéssel

MANI

Itt a megoldás: így spórolhatunk rengeteget a hétköznapokban

MANI

Százezres mobilt vagy notebookot kaphatsz ingyen

MANI

Akár havi 2 millió forintot is kereshet egy informatikus Magyarországon

MANI

Hétfőn itt az újabb kereskedelmi ünnep, a Cyber Monday

MANI

Milliárdos lett valaki? Kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait

MANI

Kihagyhatatlan Black Friday akció: olcsóbb az állampolgárság