1 éve

Házhoz visszük a meleget (X)

Két településen élők részére is lehetővé vált, hogy a távhő mellett akár az áram- és földgázszolgáltatást is az MVM Csoporttól vegyék igénybe.

Szerző RIPOST

Az MVM távhőszolgáltató társasága, az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. (MVM OTSZ Zrt.) Oroszlányban és Bokodon közel 5500 háztartást és 146 intézményt lát el távhő- és használatimelegvíz-szolgáltatással. Így a két településen élők részére lehetővé vált, hogy a távhő mellett akár az áram- és földgázszolgáltatást is az MVM Csoporttól vegyék igénybe. A közelmúltban az MVM Ügyfélkapcsolati Kft. tender keretében elnyerte az oroszlányi hulladékkezelésben érintettek adminisztratív kiszolgálásának lehetőségét, így az MVM OTSZ Zrt.-nél működő korszerű ügyfélszolgálati iroda – az országban legelsőként – egy helyen már négy alapszolgáltatással biztosítja a városlakók kényelmes és praktikus ügyintézését, miközben bővül az e-ügyfelek száma is.

Fotó: MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt.

A társaság valamennyi hőközpontját korszerűsítette, illetve távfelügyelettel látta el, de egy új, 5 km hosszú, jórészt földben vezetett, kiváló szigetelésű távhő-tranzitvezetékkel is rendelkezik. Cégcsoporton belüli egyesüléssel ma már a hőtermelést biztosító, 2016-ban átadott modern fűtőmű is részét képezi a cégnek.

Az MVM OTSZ Zrt. eredményes tevékenységének és előremutató beruházásainak köszönhetően az ügyfelek száma az elmúlt időszakban több mint 20 százalékkal növekedett. Ma már a lakosok mintegy kétharmada veszi igénybe a távhőszolgáltatást Oroszlányban, és számuk tovább növekszik. Az ügyfelek döntő része a saját tulajdonában lévő belső fűtési rendszerek karbantartását, javítását, szerelését is a cégre bízza átalánydíjas szerződés keretében. Ezek az összetett jellemzők szinte egyedülállónak számítanak a magyar távhőszektorban.

A cég küldetésének két pillére van: az egyre korszerűbb ügyfélkapcsolat megteremtése és a szolgáltatás folyamatos modernizálása. A társaság jövőre vonatkozó célja, hogy továbbra is megbízhatóan álljon az ügyfelek rendelkezésére, akik mindig elégedettek legyenek a teljesen biztonságos, rendkívül komfortos, tiszta és egyben környezetbarát távfűtéssel.

Szerző RIPOST

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!