Létrehozva: 2021.05.12.

Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb anya

A legjobb anya fogalma relatív, hiszen mindenki máshogy éli meg az anyaságot, és gyerekként is mindenki másképp képzeli el a jó anyát. Ám bizonyos csillagjegyek hajlamosabbak rá, hogy ösztönösen jók legyenek a gyereknevelésben. Te vajon köztük vagy?

Szerző Horváth Gabi

A gyereknevelés nem egyszerű dolog. Sok múlik az ösztönös tudáson, az érzelemvilágon – és sok mindent meghatározhat akár a csillagjegyünk is. De vajon mely csillagjegyek szülötteiből lesz a legjobb anya? Máris megmutatjuk, kik azok, akik ösztönösen jól kijönnek a gyerekeikkel, és mindig tudják, mi a legjobb lépés. Persze mindez függ attól is, hogy a gyerek milyen jegyben született, és mennyire illik össze az anya és gyermeke csillagjegye, mégis vannak olyan jegyek, amelyek az anyaság egyik vagy másik területét kiváló tehetséggel művelik.

A Halak jegyű anya a gyerek legmerészebb álmait is segít elérni
Fotó: Pixabay.com

Halak: a legjobb anya, ha a gyerek bátorításáról van szó

A Halak jegyű emberek maguk is érzékeny, néha kimondottan művészi lelkek, így, ha a gyerek művészi ambícióinak bátorításáról van szó, kétségtelenül a Halak jegyű ember a legjobb anya. A természet szeretetét, a büszkeséget, az empátiát és a függetlenség iránti vágyat is képesek átadni a gyermekeiknek. Mivel nem a gyakorlatiasságukról híresek, az álmok gyakorlatba ültetéséhez valamivel kevesebb érzékük van, de a támogatásuk felbecsülhetetlen értékű. A gyakorlati lépéseket pedig a legtöbb gyerek maga is képes kitalálni.

Kos: jó példa a bátorságra

A Kos jegyű anyukák úgy értelmezik a legjobb anya fogalmát, hogy jó példát adnak a gyerekeiknek a bátorságról és a sokoldalúságról. Folyton tele van a naptárjuk, és a gyerekeik naptárja is – különórák, edzések sorakoznak benne. Mégis minden belefér az idejükbe. A Kos jegyű anyák arra bátorítják a gyerekeiket, hogy merjenek új dolgokat kipróbálni, és harcoljanak azért, amiben hisznek. Ha felmegy bennük a pumpa, lehet, hogy az ideálisnál kicsit hangosabban szólnak a gyerekekhez, de azt általában azonnal meg is bánják, és nem szégyellnek bocsánatot kérni. Egyetlen dologra kell figyelniük: a legjobb anya azt is észreveszi, ha a gyereknek már túl sok a különórákból. Ilyenkor érdemes kicsit lassítani, különösen, ha a gyerek egy kevésbé lendületes csillagjegyben született.

Az Ikrek jegyű anyával mindent meg lehet beszélni
Fotó: Pixabay.com

Ikrek: mindig őszinte a gyerekeivel

Az Ikrek jegyű anya erőssége a kommunikáció. Mindenről lehet vele beszélni, nem jön zavarba, és nem titkolózik a gyerekei előtt. A legkényesebb témákban is magától értetődően ad tanácsot, méghozzá úgy, hogy a gyerek sem jön zavarba ettől. Jó kommunikációs készségeinél fogva meg is érti a gyerekeit, legyenek akár óvodások, akár kamaszok. A gyerekbulik szervezése terén is ő a legjobb anya, egy Ikrek jegyű anyuka mellett nem lehet unatkozni.

Szerző Horváth Gabi

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tízezrek tartják őrült nyomás alatt Marco Rossit

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

mandiner.hu

Hont András kérdőre vonta Bayer Zsoltot: Tíz éve rühellitek, utáljátok, kerülitek? Hát, ti tartottátok el!

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

mandiner.hu

Puzsért is felhívta Bohár Magyar Péter ügyében (Videó)

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-