EZO

Véd- és dacszövetség: Ezekben a csillagjegyekben feltétel nélkül megbízhatsz

A bizalom rejtélyes dolog. Sokan nem is tudják, miért vonzódnak ösztönösen az egyik emberhez, és miért utasítják el a másikat. Ám könnyen lehet, hogy ehhez a csillagjegyeknek is van némi köze.

Nem csak a szerelemre, a barátságra is igaz, hogy bizonyos csillagjegyek között könnyebben kialakul a bizalom, mint mások esetében. Az egymással könnyen barátkozó csillagjegyek lényegében kozmikus lélektársak. Általában azok kedvelik meg könnyen egymást, akiknek a csillagjegyéhez tartozó elem (a föld, a víz, a levegő vagy a tűz) egymáshoz illik. A levegős és tüzes jegyek például jól kiegészítik egymást, ahogy a föld- és víz-jegyek is. Lássuk, melyik jegy mely másik jegyekben találhat őszinte és bizalmas barátra!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kos: Vízöntő, Oroszlán és Nyilas

A tüzes Kosokat vonzza a hasonlóan tüzes Oroszlán és Nyilas jegy dinamizmusa és bátorsága. A feltétlen bizalom mellett ezek a jegyek motiválják, előremozdítják egymást. A levegős Vízöntő viszont azt is tudja, hogyan kell a legjobb mederbe terelni a Kosok tüzes energiáját. A Vízöntők született aktivisták, és inspirálja őket, ahogyan a Kosok tüzesen, gyakorlatiasan megvalósítják a dolgokat. Ketten együtt nagy dolgokra képesek.

Bizalom 01

A bizalom néha azon is múlik, milyen jegyűek vagytok
Fotó: Pixabay.com

Bika: Szűz, Bak és Halak

A földjegyek közé tartozó Bika és a vizes Halak között a gazdag érzelemvilág a bizalom alapja. A Bika szereti a földi szépségeket és élvezeteket, a Halak viszont jól ráérez mások érzéseire. A földies Bika képes kicsit visszaterelni az elszállásra hajlamos Halak jegyűeket a realitások talajára, míg a Halak arra inspirálja a Bikát, hogy nagyobbat álmodjon. A Bika ugyanakkor a másik két földjeggyel, a Bakkal és a Szűzzel is remekül kijön. A bizalom náluk a gyakorlatiasságukon és a munkabírásukon alapszik.

Ikrek: Mérleg, Vízöntő és Kos

A levegős jegyek igazi entellektüelek: az Ikrek kíváncsiságát jól kiegészíti a Vízöntő lázadása és jövőbe látása, valamint a Mérleg analizáló, egyensúlyteremtő természete. A tüzes Kos pedig abban segíthet, hogy az Ikrek gyorsan cselekvésre váltsa a felfedezéseit.

Rák: Skorpió, Halak és Bika

A Rák szeret kényelmes, kellemes életet teremteni a szeretteinek, a földies, gyakorlatias és kényelemszerető Bika pedig szívesen elfogadja ezeket. De a víz-jegyek közé tartozó Halak és Skorpió jegyűek is szívesen térnek be egy csésze teára Rák jegyű barátjukhoz, mert tudják, hogy a finom falatokhoz itt bizalom és megértés is társul.

Bizalom 02

Megfigyelted már milyen jegyűek a legjobb barátnőid?
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: Nyilas, Kos és Mérleg

Az Oroszlán a tüzes jegyek között is szereti az uralkodó és a sztár szerepét felölteni. A szintén tüzes Nyilas a bizalmas tanácsadója, míg a Kossal néha verseng a reflektorfényért, de alapvetően megbízik benne. Ilyenkor pedig nagylelkű és meleg szívű barát lesz belőle. A levegős Mérleg pedig az „ügyvéd” szerepét tölti be az Oroszlán mellett, kész bármikor fellépni az érdekében.

Szűz: Bak, Bika és Rák

A víz-jegyű Rákok minden földjegy számára kiváló partnerek, mivel gondoskodásukkal megnyugtatják a túl sok munkára és túlgondolásra hajlamos földjegyeket, különösen a maximalista Szüzeket. A szintén föld-elemű Bika az élet élvezetére buzdítja az aprólékos Szüzet, míg a Bak a céljai elérésére sarkallja. Feltétlen közöttük a bizalom, így előre viszik egymást.

Mérleg: Vízöntő, Ikrek és Oroszlán

A levegős Mérleg szereti a többi levegős jegyet, mivel tökéletesen működik közöttük a kommunikáció. Az Ikrekkel különösen jól kijön, mivel mindketten duális jegyek: az Ikrek kettős természetével a többiek felé, míg a Mérleg befelé fordul, egyensúlyt keresve. A Vízöntő viszont abban segít az ingadozó mérlegnek, hogy a nagy képet lássa. A tüzes Oroszlán pedig a nagystílűséget és a luxust hozza be a Mérleg életébe.

Skorpió: Rák, Halak és Szűz

A vízjegyű Skorpió és a másik két vizes jegy, a Halak és a Rák kapcsolatában nincs felszínesség, csak feltétlen bizalom és mély beszélgetések. Ezek a jegyek egymás rezdülését is érzik. A Szűzzel viszont a legjobbat hozzák ki egymásból: a Skorpió kockázatvállalásra ösztönzi a biztonsági játékos Szüzet, míg Szűz visszafogja az Oroszlán meggondolatlan természetét.

Nyilas: Kos, Oroszlán és Mérleg

A másik két tüzes jegynek, a Kosnak és az oroszlánnak, akik néha kissé egymással is rivalizálnak, szüksége van a Nyilas higgadtságára és közvetítői képességeire. A Mérleggel pedig azért alkot jó csapatot, mert egyetlen találó észrevétellel megoldja annak gondjait, és nem hagyja bizonytalankodni. Ha együtt utaznak, különösen nagy hasznát veszik ennek.

Bizalom

A bizalom a munkahelyi kapcsolatokban is fontos szerepet játszik
Fotó: Pixabay,com

Bak: Szűz, Bika és Skorpió

A Bak és a Skorpió szereti a hatalmat, és megkapja, amit akar. A Skorpió diszkréten, néha kissé manipulatívan, a Bak viszont szemtől szemben, kemény munkával. A Bakhoz hasonlóan földies Bikával és Szűzzel viszont a gyakorlatiasságuk talaján alakul ki a feltétlen bizalom: egy mondatból is megértik egymást.

Vízöntő: Mérleg, Ikrek és Nyilas

A levegős jegyek értékelik egymás könnyedségét és kommunikációs képességeit. Nem aggódnak akkor sem, ha egy ideig nem találkoznak, mert a közöttük levő bizalom töretlen, később is ugyanott folytatják a beszélgetést, ahol abbahagyták. A tűz jegyű Nyilast a Vízöntő szabad szelleme és eredeti gondolatai vonzzák.

Halak: Rák, Skorpió és Bika

A Halak szereti a Bika határozottságát és gyakorlatiasságát, különösen, ha döntenie kell. A Skorpióval a spirituális érdeklődésük hozza össze őket, míg a Rák jegyűekkel az empátiájuk és az érzelmességük. Végül is mi másról szólna a bizalom és a barátság, ha nem épp a feltétel nélküli érzelmekről?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?