Létrehozva: 2024.09.28. 07:00

Magát buktatta le Weisz Fanni! Már meg is volt az esküvő?

Kedves fotón elrejtett részlettel tudatta az örömhírt a siket modell? Weisz Fanni bögréje a kapcsolati státuszáról árulkodhat.

Weisz Fanni úszik a boldogságban, a legnagyobb örömhírt pedig még be sem jelentette? Bögre buktathatta le a kismamát.

weisz fanni
Weisz Fanni gyors egymásutánban lett szingliből barátnő, majd kismama és menyasszony. Talán már feleség is? (Fotó: hot! magazin)

Élete legboldogabb évét éli Weisz Fanni

A siket modell a napokban ünnepelte 32. születésnapját, de messze nem ez a legnagyobb boldogság mostanában az életében. Alig egy éve még csak legyintett, ha párkapcsolatról kérdezték, idén azonban váratlan fordulatot vett a szerelmi élete. Év elején elkezdtek feltűnni a közösségi oldalán sejtelmes képek egy férfiról, akiről később kiderült: a keresztneve Gergő és vállalkozóként dolgozik.

Túl sokáig nem tudták titkolni kapcsolatuk alakulását, mikor Fanni júniusban a velencei romantikus nyaralásról osztott meg képet, a rajongók azonnal kiszúrták a siket modell bal kezén az eljegyzési gyűrűt és még valamit: Fanni gömbölyödő pocakját. A vallomás nem is váratott sokat magára:

A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan” – tette közzé közösségi oldalán Fanni, aki most újabb jelet rejtett el fotói között.

Össze is házasodtak?

Péntek reggel szerelme különleges reggelivel lepte meg őt: lekváros kalácsot készített a kívánós kismamának. A képen jól látszik Fanni bögréje is, Mrs. felirattal, ami arra utalhat: Fanni idő közben feleség is lett!

Ínycsiklandó reggelivel készült szerelme Weisz Fanninak, a képen pedig egy fontos részlet is fellelhető (Fotó: Facebook)

Nem lenne meglepő, ha a fiatalok titokban megtartották volna a polgári esküvőt a kisfiuk születése előtt. Ez megkönnyítené az anyakönyvezés procedúráját is, ellenkező esetben külön apasági nyilatkozatot kell tenni, és a vezetéknév kérdése is problémás lehet.

Tekintve, hogy Fanni az eljegyzést és a várandósságát is sejtelmes fotókkal jelentette be, s csak később vallott ténylegesen színt, nem lenne meglepő, ha ez a bizonyos bögre lenne az első jel arra, hogy már Mrs., azaz feleség lett belőle!

Esküvő az utolsó pillanatban

Nem Weisz Fanniék esete lenne az első a sztárvilágban, amikor várandós a menyasszony, a boldogító igen kimondásakor. Tóth Gabi életébe valódi csodaként érkezett a gyermekáldás: korábbi egészségügyi problémái miatt abban a hitben volt, hogy talán sosem lehet édesanya. Már igencsak nagy volt a pocakja, mikor Krausz Gábor sztárséffel egybekeltek 2019-ben. 

De Kulcsár Edina is kicentizte a hivatalos oldalát a kapcsolatának. Nemcsak, hogy már a második trimeszterben járt G.w.M-mel közös első gyermekükkel az esküvőkor, de Szabó András Csutival való válását is épp csak hogy kimondták hivatalosan, mikor újra feleség lett

Majka és Hajni pedig el is veszett kissé a bürokrácia útvesztőjében. Első fiuk, Marián fogantatásakor ugyanis még nem volt hivatalos az explaymate válása előző férjétől, így – a hivatalos nyilatkozatok kitöltésének elmaradása miatt – a gyermek az akkori párja vezetéknevével lett anyakönyvezve, s csaknem kétéves volt, mikor megkapta a Majoros nevet.  

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek