LOVE

Szerző Ripost

1 hónapja

Dúl a a szerelem: Tóth Andi és Marics Peti már a családalapításon gondolkodnak

Tóth Andi férjet, Marics Peti feleséget keres magának. Egy biztos: egyre nagyobb közöttük a szerelem!

Szerző Ripost

Nagyon ritka az, hogy valaki annyira megfogja Tóth Andit, hogy szerelembe essen. Most Marics Petivel úgy tűnik, hogy rátalált a boldogság, és egyre nagyobb közöttük a szerelem.

Fotó: Bors

Kapcsolatuk kezdete óta Peti már Andi nagyváradi szüleit is megismerte, az énekesnő bátyjának esküvőjén fülig érő szájjal táncoltak. Az énekes Andihoz hasonlóan nagyon komolyan veszi a párkapcsolatait, aminek korábban már hangot is adott. Ha őt valaki igazán érdekli, akkor számára csak az az egy lány létezik, aki akár később a felesége is lehet.

„Ha kapcsolatban vagyok, akkor annak csak úgy van értelme, ha azt komolyan veszem, és úgy érzem, annak lehet jövője. És tényleg álljunk úgy hozzá, hogy ne legyen megcsalás, figyeljünk oda egymásra, és nézzük meg, mit tudunk kihozni ebből az egészből” - vélekedett Peti. Gondolatmenetéhez passzol az, amit Andi gondol: egyáltalán nem bánná, ha már most, huszonévesen megállapodhatna.

„Szeretnék egy kertes házat, ahol lehet egy kutyám végre. Nagyon szeretnék egy rottweilert. Elsősorban a magam boldogsága ez az álomkép, de ha valaki társul mellém, aki épít, akivel boldogítjuk egymást, az még jobb. Nem rémisztene az sem, hogy fiatalon férjhez menjek és családom legyen” - fogalmazott Andi a Story magazinnak, a lap pedig feltette a kérdést: talán ők lesznek a következő sztárpár, akik hamarosan belevágnak a családalapításba?

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!