LELKIZŐ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.10.16. 14:45

Kórházba került Vajna Tímea: meg kell műteni — Fotó

Andy Vajna özvegye az Instagram-oldalán jelentkezett be, ám ezúttal nem vidám témával kapcsolatban. Vajna Tímea ugyanis egy kórházi ágyról posztolt fotót, s mint kiderült, meg fogják műteni.

Vajna Tímea ismét ráijesztett a rajongóira, ugyanis az üzletasszony egy kórházi ágyról posztolt. A miértek nem derültek ki, azonban mindenki arra gondol, hogy az újabb műtétnek köze lehet Timi gyermekvállalásához. Andy Vajna özvegye már hosszú évek óta küzd azért, hogy édesanya lehessen, s bár négyszer megfogant a kisbabája, sajnos mind a négy alkalommal el is vesztette őket. Timit azonban ez a szörnyű fájdalom sem állítja meg abban, hogy megvalósítsa az álmát...

Vajna Tímea
Vajna Tímea Instagram-oldalán kórházból jelentkezett be (Fotó: Ripost)

Vajna Tímea újabb műtét előtt áll

Timi a küzdelmeit nyíltan vállalja a nyilvánosság előtt, hogy ezzel is erőt adhasson azoknak a nőknek, akik hasonló cipőben járnak. Ahogy említettük, az üzletasszony már négyszer vesztette el gyermekeit, 11 hetes kisfiát pontosan tavaly októberben. Ő mégis igyekszik erős maradni, s nem adja fel, hogy egyszer a kezében tarthassa kisbabáját, feltehetően pontosan ezért van most ismét kórházban.

Az Instagram-oldalára feltöltött kép alapján kiderült: egy Beverly Hills-i klinikán fekszik. Azt is megosztotta, hogy már korán reggel a kórteremben kellett lennie, ám hogy pontosan mi vár rá, azt nem tudni. Az viszont biztos, hogy Timi számos beavatkozáson túl van már, fájdalmat nem ismerve veti alá magát a különböző kezeléseknek, hogy megadja az esélyt arra, hogy édesanya lehessen: Endometriózisa  miatt például többször műtötték, de próbálkozott talpkezeléssel és kísérleti fázisban lévő, tüszőstimuláló hormon használatával is.

Érthető módon a rajongói egy emberként szurkolnak azért, hogy az örökösnő álma végre valóra válhasson, s biztosak abban is, hogy Timi és férje, a milliárdos üzletember, Ráthonyi Zoltán csodás szülők lesznek majd...

Vajna Tímea
Vajna Tímea férje segítségével biztosan csodás szülök lesznek
(Fotó: Instagram)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek