LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.07.09.

A léleklátó szerint eljött az idő Zámbó Jimmy lelke számára

Alig fél év telét el azóta, hogy a Kiss Kató léleklátó a Borsnak kijelentette, Zámbó Jimmy lelke felkészült az újabb leszületésre. Azt is megmondta, hogy születendő unokájának testét választja majd. Most pedig érkezik is a második unoka…

Kiss Kató a király tragikus halálának 23 évfordulója táján, vagyis idén év elején beszélt arról, hogy Zámbó Jimmy lelke évente kapcsolódik hozzá és küld rajta keresztül üzeneteket. Legutoljára éppen azt, hogy a halála óta kóborló lelke hamarosan új testben születik majd újjá. A léleklátó azt is elárulta, hogy egy közeli, még meg nem született rokonát választotta új testéül. 

Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy lelke hamarosan újra leszületik a földre (Fotó: Bors)

Hezitált, hogy melyik fia gyermekeként szeretne visszatérni...”

A léleklátó januárban így nyilatkozott: „Huszonhárom év nagy idő egy megnyugvást kereső lélek számára, Zámbó Jimmy lelke pedig éppen ennyi ideje vár arra, hogy újra leszülessen egy testbe, amit arra érdemesnek talál. Az utóbbi években a januári hónapokban gyakran kapcsolódott is hozzám a lelke, de idén különösen erős volt a jelenléte Éreztem január másodikán is, amikor a tragikus baleset évfordulója volt és éreztem most 20-án hajnalban is.

Tudtam, hogy valami fontosat szeretne közölni velem, ezért ébren maradtam és vártam

kezdte akkor Kiss Kató. „Ahhoz, hogy egy lélek újra leszülethessen, meg kell érnie. Szombat hajnalban folyamatosan éreztem a 30-as szám fontosságát és közben többször egymás után bevillantak Jimmy három fiának a nevei. Azt éreztem, hogy a lelke komoly döntés előtt áll és hezitál, hogy melyik fia gyermekeként szeretne visszatérni a földi létbe a halálának harmincadik évfordulójáig” – nyilatkozta akkor a léleklátó, akinek szavai alig fél évvel később beigazolódni látszanak, hiszen Zámó Szebasztián és kedvese egy Facebook posztban jelentették be, hogy úton van Jimmy második unokája. A Ripost ismét megkereste Kiss Katót, aki elmondta, milyen jelek utalnak majd arra, hogy Jimmy lelke valóban visszatért unokája testében.

Zámbó
Zámbó Szebasztián és felesége az első közös gyermeküket várják (Fotó: Facebook)

„Zámbó Jimmy lelke többé nem kapcsolódik majd hozzám”

„Ahogy cseperedik majd a pici és eléri a három-négyéves kort, egyértelmű jelei lesznek a lélekvándorlásnak. Olyan meglepő emlékeket idéz majd fel, melyek a koránál fogva, nem lehetnek a sajátjai, és ez azonnal fel fog tűnni a szülőknek. Emlékezni fog majd helyekre és eseményekre, ahol nem járt, vagy amin nem vett részt. Zavarba ejtően pontos információi lesznek olyasmikről, amikről önmagától nem lehetne tudomása. Ugyanakkor Zámbó Jimmy lelke többé nem kapcsolódik majd hozzám és nem akar majd üzenni, hiszen képes lesz önállóan kommunikálni” – árulta el Kiss Kató, aki hozzátette, korántsem biztos, hogy Zámbó Jimmy hangi adottságai is átszállnak majd az unokájára, de könnyen lehet, hogy mutat majd némi zenei tehetséget.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek