A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.08.

Micsoda gólyahír: Gyermeket vár Zámbó Jimmy középső fia és felesége

Családbővülésről vallott Zámbó Szebasztián. Zámbó Jimmy középső fiának már van egy tini fia az előző kapcsolatából, most pedig feleségével első közös gyermeküket várják.

Elképesztő örömhírről számolt be Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián: feleségével első közös gyermeküket várják! Így hát elmondható, hogy úton van a Király második unokája.

zámbó jimmy fia
Egy évvel ezelőtt házasodott meg Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián és Niki, az első évfordulójukon pedig gólyahírről számoltak be (Fotó: Facebook)

Amikor két szív egy testben dobban meg…

Zámbó Szebasztián már egész fiatalon elhatározta, hogy nem szeretne élni az édesapja neve biztosította csillogással. Hétköznapi életre vágyott, Ausztriában telepedett le, ahol a legtöbben nem azonosítják bemutatkozáskor híres apjával. Egyébként is teljes értékű mindennapjai most még teljesebbé válnak: feleségével, Nikivel kisbabát várnak.

Amikor két szív egy testben dobban meg…

– írta hétvégén a közösségi oldalán egy videóhoz, amin egy babaruha és egy ultrahangfotó tűnik fel. Nem sokkal később pedig első házassági évfordulójuk apropóján osztottak meg egy friss közös képet, amin tagadni sem lehetne, hogy Szebasztián feleségének igencsak gömbölyödik a pocakja. Jimmy három fia közül Szebasztiánnak van egyedül gyermeke: egy kamasz fia, Noel, s most úton a következő trónörökös. 

A Ripost felkereste a házaspárt, ám Szebasztián diplomatikusan csak annyit felelt, hogy pillanatnyilag szeretnék megőrizni maguknak az élményt és kiélvezni ezt a csodálatos időszakot.

Zámbó Jimmy fia, Szebasztián és felesége tervezte a gyermekáldást

Azt azonban sosem titkolták, hogy vágynak közös gyermekre. Éppen egy évvel ezelőtt, az esküvőjük után a Borsnak azt mondták a gyermekvállalással kapcsolatban:
Tervezzük és várjuk!” – szögezte le akkor boldogan Niki. „Régebben nem volt egyetértés ebben, hiszen Szebának már van egy fia, és nekem is van három gyermekem az előző házasságomból. Talán jó is, hogy nem korábban vágtunk bele, mostanra értünk meg rá mi is és a kapcsolatunk is, hogy biztosak legyünk benne” – fogalmazott Szebasztián felesége, majd elárulta, mindkettejüknek fontos a spiritualitás, a számmisztika, a hetes szám pedig különös jelentőséggel bír számukra – ezáltal pedig kódolva volt kapcsolatukba a gyermekáldás… 
Nem szándékosan terveztük így, de az esküvőnket 7. hónap 7-én tartottuk, ráadásul 2023-ban, aminek a számjegyeit összeadva szintén 7-est kapunk." 

Kettőnknek összesen most négy gyermeke van, és mi ketten, az már hat. Még egy babával már heten lennénk.

– mondta akkor Zámbó Jimmy menye.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek