SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.06.26.
Módosítva: 2024.07.16.

Aggasztó hírek érkeztek, súlyos balesetet szenvedett Zámbó Jimmy testvére

Zámbó Tihamér saját kertjében munkálkodott, amikor megtörtént a baj. Zámbó Jimmy testvérének hosszú hetekig gipszben marad a karja.

Begipszelt vállal és befáslizott lábbal várja a nyár folytatását Zámbó Jimmy testvére, Zámbó Tihamér, aki otthonának kertjében szenvedett szerencsétlen balesetet június 24-én, hétfőn.

Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy testvére balesetet szenvedett  (Fotó: Bors)

A 2001-ben elhunyt énekes testvérével sokak ősi ellensége, egy létra babrált ki, Tihamér pedig akkorát esett, hogy a válla eltört, a sípcsontja körül pedig olyan csúnyán lejött a bőr, hogy hetekig kötés lesz a lábán. Tihamérról a tesója, Zámbó Árpi tett ki egy képet a Facebookra, egyetlen aggasztó sor kíséretében:

Nagyon sajnálom, óriási baleset érte a bátyámat

– jelentette be Árpi, amivel nem kis riadalmat keltett a Zámbó család követőiben.

 Zámbó Jimmy testvérének hetekig gipszben lesz a karja.

A Ripost természetesen azonnal tárcsázta Tihamér telefonszámát, aki igyekezett mindenkit megnyugtatni, de azt elismerte, hogy valóban balesetezett.

„Jaj, nem tudom, miért tette ki rólam Árpi ezt a képet, de hát valóban ez az igazság. Egy meggondolatlan, nyughatatlan ember vagyok! A kertben akartam a grillezőhöz felszerelni egy kerti lámpát. Természetesen más is meg tudta volna csinálni, de mondtam nekik, hogy hagyjátok csak, itt ez a létra, felugrom rá és pikk-pakk meglesz. Nos, ehhez képest az történt, hogy az alumínium létra egyik lába belesüllyedt a fűbe, én meg elborultam.”

Ráestem a létrára. A vállam eltört, a sípcsontomnál pedig teljesen lejött a bőr. Szerencsére nagyon jó orvoshoz kerültem, a karomat végig begipszelték és felkötötték, és a lábam is be van kötve

bosszankodott Tihamér, akinek hosszú hetekig gipszben marad a karja.

„Ez így nyáron különösen kellemetlen, mert a medencébe nem tudom beletenni sem a lábam, sem a törött vállamat, így ezt most egy ideig el kell felejtenem. 

Az viszont biztos, és mondtam a többieknek is, hogy soha többé nem állok létrára.

Látni sem akarom” – jelentette ki határozottan Zámbó Tihamér.

Átok ül a Zámbó családon

Nem Tihamér az egyetlen Zámbó Jimmy rokonai közül, aki a közelmúltban súlyos balesetet szenvedett. Zámbó Krisztián, Jimmy legidősebb fia áprilisban akkorát esett bringával, hogy eltört a könyöke, zúzódtak a bordái és a lába is. Zámbó Krisztián a baleset miatt nagyon nehezen mozgott, még a hétköznapok is komoly kihívást jelentettek, így a konditerembe járás is kiesett egy hosszú időre. Csak néhány hete számolt be arról, hogy a röntgenfelvétel alapján összeforrtak a csontjai.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek