Létrehozva: 2024.06.22.

„Nem avatom szentté aput, én is tudok sztorikat” – Zámbó Adrián Zámbó Jimmyről vallott

Zámbó Jimmy legkisebb fia Hajdú Péter Frizbi TV című műsorában vendégeskedett, ahol édesapjáról is sokat mesélt. Bár Zámbó Adrián nagyon fiatal volt még az énekes halálakor, mégis élénken élnek benne az emlékek apukájáról.

Zámbó Adrián Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben, ahol többek között édesapja haláláról és persze életéről is mesélt. Zámbó Jimmy legkisebb fiaként Adrián még gyerek volt, amikor megtörtént a tragédia, és bár máig rengeteg közös emléket tud felidézni, sajnos nem sok idő jutott neki az apukájával. Ennek ellenére most elmesélte, milyennek látta ő az ikonikus énekest.

Zámbó Adrián-Hajdú Péter
Zámbó Adrián Hajdú Péternek mesélt a valódi Jimmyről Fotó: YouTube

Adrián elmondta, pontosan tudja, miért nem kedvelték egyes kollégái a „Királyt”, de nem tud elfogultság nélkül gondolni rá:

Én nem avatom szentté aput, én is tudok sztorikat, amikor lehet, hogy nem úgy viselkedett, ahogy az másoknak szimpatikus lenne. Előfordult, hogy nagyképűnek tűnhetett. De azt tudni kell róla, hogy egy nagyon kompetitív személyiség volt, tudta, hogy mivel rendelkezik és tudta, hogy milyen tehetsége van és ezt szerette fitogtatni is. Ha zenész kollégákkal volt, akkor főleg, mert volt benne egyfajta dominancia és szerette megmutatni, hogy mit tud valójában. Én ezt nem gondolom hibának, de nyilván én elfogult vagyok.

Zámbó Adrián szerint Jimmy jó családapa volt

A Zámbó család otthona volt az, ahova sosem láthatott be teljesen a közönség, bár fel-fel röppentek pletykák róluk, főleg az énekes félrelépéseiről, csak a gyerekek tudják, milyen volt ott élni. Adrián most erről is lerántotta leplet.

Apu egy nagyon családcentrikus ember volt, anyut teljes szerelemmel szerette, piedesztálra emelte és úgy vigyázott rá, mint a királynőjére. Szóval velünk és édesanyámmal nagyon kiegyensúlyozott volt. Nem mondom, hogy példás családi idill volt, mert viták azért voltak, sok mindenben nem értettek egyet, de én olyan igazi olaszos veszekedésre nem emlékszem. Persze a művészek valamiért szeretnek félrekacsintgatni és ez alól apám sem volt kivétel, és ezt nagyon sajnálom.

„Nyilván anyukám is tudta, ő egy nagyon okos nő, és beszélgettünk is erről később. Akkoriban is sokszor mentek szét emiatt, olyan is előfordult, hogy anyu elköltözött, persze vitt engem is, meg Szebát is, Krisztián meg már idősebb volt akkor. De apu nagyon tudott udvarolni, úgyhogy ilyenkor minden követ megmozgatott, hogy visszaszerezze anyut és ez működött is”tette még hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek