Létrehozva: 2022.07.21.
Módosítva: 2022.07.21.

Csak egyetlen dologban lel vigaszt VV Fanni édesanyja

Hazánk egyik legrejtélyesebb, 5 éve húzódó ügyének végére került pont, amikor VV Fanni gyilkosát első fokon életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték.

Szerző Maca néni

Novozánszki Katalin összeszedte mindent erejét, és megjelent lánya gyilkosának ítélethirdetésén. Bár a düh, a fájdalom és a félelem kavargott benne, mégis összeszedte minden erejét, és próbálta elkapni a férfi tekintetét, ám az még csak felé sem nézett. Katalin szerint ez egy néma vallomás volt a részéről, amellyel beismerte, hogy valóban ő a lánya gyilkosa.

Nem enyhül a fájdalma

Az édesanya 2017 óta várta, hogy B. László megkapja méltó büntetését, és bízott benne, ez hoz majd némi megnyugvást a számára. Hogy ez megtörtént-e, arról ő maga mesélt a Borsnak adott exkluzív interjújában.

"Ugyanúgy érzem magam, ahogy eddig éreztem. Csak az vigasztal, hogy nincsen szabadlábon. Ettől függetlenül a gyerekem továbbra sincs meg. Ha visszagondolok B. László arcára, még most is a hideg ráz. A fellebbezéstől tartok, de bízom benne, hogy másodfokon is megkapja a 25 évet. Végig hazudott, és mindenkit hülyének nézett! Azt kívánom neki, hogy a börtönben érezze magát otthon! Szokja meg az otthonát…" – mondta Katalin egyre feldúltabb állapotban, mivel továbbra is kínozza a lánya hiánya.

Fotó: Vadnai Szabolcs

Fanni illatával vigasztalódik

Novozánszki Fanni mindig kínosan ügyelt arra, hogy hibátlan legyen a megjelenése. Imádta a gyönyörű ruhákat, a különleges cipőket és a drága parfümöket, de legfőképp azt élvezte, amikor minden tekintet rászegeződött, és igazi királynőnek érezhette magát. Talán ezért is tartotta a dolgait olyan nagy becsben. Annyira fontosak voltak számára, hogy édesanyja lelkére kötötte, ha történne vele valami, őrizze meg a szívének legkedvesebb holmijait. Katalinnak ad némi megnyugvást, hogy imádott lánya akaratát teljesíti.

"Minden egyes kis holmija otthon van két nagy gardróbszekrényben. Be van dobozolva, eltettem mindent. És hát néha, amikor nosztalgiázom, akkor szagolgatom a ruháit, a parfümjeit, és beszippantom Fanni illatát. Megvigasztal, ha érzem a lányom illatát. Nem tudom elengedni őt. Fogalmam sincs, mikor fog ez megtörténni. Egyelőre nekem Fanni nagyon sokat jelent ahhoz, hogy el tudjam engedni…" – mondta elcsukló hangon az édesanya, aki minden emlékbe igyekszik belekapaszkodni, abban bízva, hogy egy nap talán összezsugorodik az a mérhetetlenül nagy űr, amit Fanni maga után hagyott.

Emlékműről szó sem lehet!

Az ügy egyik korábbi tárgyalásán a bírónő felolvasott egy levelet, amelyben egy bizonyos F. Katalin arra kéri a szülőket, hogy mivel nem akarják elfogadni a Fanni által hagyott 4,9 milliós örökséget, bocsássák a rendelkezésére, hogy emlékművet állíthasson belőle a lányuknak. Fanni édesanyja kijelentette, ez sohasem fog megtörténni.

"Az ítélethirdetés után az ügyész asszony odajött hozzám, és megkérdezte: Hogyhogy maguk nem kérik a pénzt? Azt válaszoltam, hogy ilyesmiről szó sincs, nem is mondtam le róla soha! Fanni azt kérte tőlem, hogy: Édesanyám, akármi történik velem, a ruháimat, a holmijaimat, a parfümjeimet, a pénzemet senkinek ne add oda! Tartsd meg! Azt a pénzt senkinek nem fogom odaadni, mert tulajdonképpen nem egy híres ember vagy tudós a Fanni, hogy mellszobrot kellene neki állítani! Sőt, én a mai napig szégyellem, hogy mit tett. Nem egyezem bele se én, se a férjem. Az Fanni pénze, és minket illet. Úgyhogy ennek helye nincs! Szerintem ez egy pénzhajhász, aki zsebre tenné a milliókat" – mondta Katalin, majd hozzáfűzte, ha az ítélet jogerőre emelkedik, akkor papírforma szerint átveszik az összeget, ami jog szerint is őket illeti.

Szerző Maca néni

Ez is érdekelhet

origo.hu

Több nagyon gazdag lottómilliomost is meggyilkoltak

origo.hu

Szexi sportszerelésben fotózgatta magát Alekosz volt szeretője

borsonline.hu

Hiába tagadják, ez a 3 csillagjegy képtelen túllépni az exén

hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben - Megtalálhatták Navalnij holttestét + videó

ripost.hu

Érkezik a halak hava: fontos változást hoz 4 csillagjegy életébe

vg.hu

Úgy szétrepedt Magyarország egyik legújabb autópályája, hogy legalább fél évig nem lehet rajta közlekedni – video

origo.hu

Kiesnek a bikinifelsőből Köllő Babett formás mellei - kép

life.hu

Nem csak a tűrőképességeden múlik, hogyan éled meg a havivérzéssel és a PMS-sel járó fájdalmakat(x)

ripost.hu

Krémes sütés nélkül, 15 perc alatt összedobod

life.hu

A hüvelyflóra sokszínűsége: a mikrobiomunk egyéni mintázata(x)

lapcentrum.hu

Fizessen elő a Magyar Nemzetre most és a kedvezmény mellé ajándékot is kap!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

„Nem fogom az időmet vesztegetni” – Varsányi Réka kitálalt Alekoszról

LELKIZŐ

Bunyós Pityu komoly műtéten esett át: "Nagy bajban voltam"

LELKIZŐ

Hatalmas örömhírt jelentett be Kapócs Zsóka, özönlenek a gratulációk

LELKIZŐ

Drámai dolog történt a forgatás előtt Schmuck Andorral

LELKIZŐ

"Apu nem ment be katonának" – bujdosásba kezdett Dér Heni apukája

LELKIZŐ

Gyászol a magyarok kedvenc rappere: maga szervezi öccse temetését