KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.20. 10:00

"Mit tegyek? Tíz éve élek házasságban, erre kiderült, hogy a férjemnek van egy másik családja!"

A kapcsolatuk alatt végig hatalmas titkot rejtegetett a felesége elől a férfi.

Szóhoz sem jutott egy feleség, amikor megtudta, hogy a férjének van egy 12 éves lánya, aki egy másik nőtől született. A 38 éves asszony Redditen osztotta meg a történetét arról, hogyan derült ki 10 év házasság után a párja titka.

sír, síró nő, erőszak
Tíz év után tudta meg a férje titkát a feleség / Fotó:  Pexels (illusztráció)

Leültetett, és bevallotta, hogy van egy gyermeke egy egyéjszakás kalandjából, amire közvetlenül a találkozásunk előtt került sor. Most 12 éves a kislány, az édesanyja pedig nemrég elhunyt. És hogy mi a legnagyobb csavar? A férjem egész idő alatt tudott a gyerekről, de titokban tartotta, mert »nem akart elveszíteni«

- ecsetelte az összetört feleség, aki egészen addig a pillanatig azt hitte, teljesen normális, boldog életet élnek a férjével és két közös gyermekükkel.

A férj ezután megmutatta azokat az e-maileket is, amelyeket a kislány édesanyjával váltott az évek során: ezekben fényképeket kért, pénzt küldött és általában véve ügyelt a jólétükre, noha az anya haláláig nem találkozott személyesen a gyerekkel. 

Hatalmas vitánk volt ezután. Ordítottam, sírtam, dolgokat hajigáltam, mialatt a férjem egyre azt hajtogatta, sajnálja, és csak azt tette, amit a legjobbnak gondolt. Én azonban nem tudok túllépni azon a tényen, hogy egy teljes évtizeden át egy ekkora dolgot rejtegetett előlem

- tette hozzá a feleség.

A történtek után - mivel senki mása nem maradt - a kislány hozzájuk költözött, a nő pedig igyekezett szeretettel fogadni őt, mivel tudja, a gyerek nem tehet semmiről. 

Édes, csendes és mindenben ártatlan, de úgy érzem, mintha valaki más életét élném. Mindennap látom őt, és csak arra tudok gondolni ilyenkor: a férjem hazudott nekem. Az ő szemét és mosolyát örökölte, és olyan, mintha állandóan az árulására emlékeztetne

- vallotta be a feleség, aki fuldoklik a mostani helyzetében, és nem tudja, mitévő legyen.

A Reddit-felhasználók a hozzászólásaikban arra biztatták a nőt, hagyja el a férjét, aki képes volt annyi éven át titkolózni előtte.

Kíváncsi vagyok, miről hazudott még

- jegyezte meg az egyik kommentelő, a Mirror beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek