KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.17. 20:00

"Mindennek vége" - lesújtó hírt kapott, nem nevelheti fel gyermekeit a rákbeteg anyuka

A háromgyermekes anyukának nem sok időt jósoltak az orvosok. Ő azonban mindent megtesz, hogy a lehető legtovább maradhasson gyermekeivel!

Egy 34 éves nőt azután vizsgáltak ki alaposan az orvosok, hogy a szülést követően összeesett. Michelle Hughes halálos diagnózist kapott, aminek hatására nem titkolja, hogy összetört, de aztán az összeomlás helyett inkább az élete meghosszabbítására kezdett koncentrálni.

Az orvosok azt mondták az édesanyának, hogy gyógyíthatatlan rákban szenved és mindössze három éve van hátra. Michelle állítja, a hobbija tartja életben, ezért van remek formában most, 37 évesen.

Azt hittem mindennek vége

– nyilatkozta Michelle visszaemlékezve arra, amikor az orvos közölte vele, hogy gyógyíthatatlan, 4. stádiumú rákja van. A háromgyermekes kanadai anyuka élete azóta teljesen megváltozott, elindult egy egészségmegőrző úton, és az a célja, hogy triatlonista legyen. Bár korábban soha nem volt járt futni, 2023-ban már 12 versenyen vett részt, köztük egy félmaratonon. Állítja, a mozgás és a férje tartják őt életben!

Michellet egy ritka rákbetegséggel, epithelioid hemangioendotheliomával (EHE) diagnosztizálták, amely betegség az USA-ban kevesebb mint egymillió embert érint. A betegség első tünetei közé tartozik a száraz köhögés és a légzési nehézségek - írja a Daily Mail.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek