Létrehozva: 2024.09.28. 12:00

"Az orvosok azt mondták, csak eltömődött egy pórusom: végül kiderült, daganat növekszik az arcomon"

A fiatal anyuka nem gondolta, hogy baj lenne, és az orvosok is megnyugtatták, hogy nincs miért aggódni. Aztán megkapta a lesújtó diagnózist.

Valóságos csoda, hogy életben van egy kétgyermekes édesanya, ugyanis éveken keresztül nőtt az arcán egy tumor anélkül, hogy bárki is észrevette volna. A fiatal nő jó ideje tudta, hogy van az orrán egy pukli, de eltömődött pórusnak hitte, ráadásul az orvosai is megnyugtatták, hogy nincs miért aggódnia. Aztán kiderült az igazság – szerencsére még időben. A Sydney-ben élő, 29 éves Lauren Smyth ráadásul egy TikTok-videónak köszönheti az életét. A közösségi oldalon futott ugyanis bele egy olyan felvételbe, ami egy bőrrákos nőről szólt, akinek az övéhez rendkívül hasonló pukli nőtt az arcán. Azonnal orvoshoz fordult.

Lauren Smyth, Northfoto
Négy éve jelent meg az aprócska folt a kétgyermekes anyuka orrán  Fotó: Northfoto

A most 29 éves édesanya fiatalon sokat járt szoliba, ugyanakkor már jó ideje leszokott róla. A rákos csomóval korábban már egy bőrgyógyászt is felkeresett, aki meg is próbálta kinyomni – ugyanis akkor még ő is eltömődésnek hitte. Azóta kiderült: laphámsejtes karcinómája van, ami nagy valószínűséggel az extrém UV-sugárzás miatt alakult ki. Smyth úgy véli, ez a szolizásra vezethető vissza. Amikor az orvosok rájöttek, mekkora a baj, két lehetőséget ajánlottak fel: műtét vagy hathetes kemoterápia. Az édesanya ez utóbbit választotta. Most van túl a második héten.

Lauren Smyth, Northfoto
Lauren rettenetesen aggódik, hogy a rák továbbterjed  Fotó: Northfoto

Mint meséli: folyamatosan aggódik, hogy a rák továbbterjed.

"Folyamatosan nézem magam a tükörben, hogy felfedezek-e újabb foltokat. Éjszakánként ébren tart, vagy ha alszom, ezzel álmodok" – magyarázta, hozzátéve: ha tudja, hogy a szoláriumozás akár az életébe is kerülhet, soha nem használta volna...

(Via)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek