KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.20.

Súlyos állapotot váltott ki a folyamatos stressz a fiatal nőnél: beszélni és járni sem tudott

Egyik pillanatról a másikra változott meg minden.

Danni Cooper hónapokig aggódott a pénzügyei miatt, majd elvesztette a lábát, és kórházba szállították. Kálváriája akkor kezdődött, amikor 2024 áprilisában szédülve ért haza a munkából, de tüneteit az éhségének tudta be.

Fotó: Pixabay

A fitt és egészséges 21 éves lány azonban azon kapta magát, hogy nehezen tudott kimenni a konyhába, ezért felhívta nővérét, a 26 éves Mollie Harrist. A kórházba mentek, ahol Danni tüneteit migrénnek minősítették, amit a menstrucáiója súlyosbított. Másnap reggel azonban arra ébredt, hogy nem tudott beszélni, sem mozogni. Kórházba került, de nem derült ki, mi a baja - írja a The Sun.

Egy hónapot töltött a kórházban, mire végül funkcionális neurológiai rendellenességet diagnosztizáltak nála. Ez egy olyan állapot, amely problémákat okoz az agy információküldésében és fogadásában. Az orvosok, akik kezelték, úgy vélik, hogy a régóta tartó pénzügyi stressze okolható a betegség kialakulásáért, mert már szorongással és depresszióval is küzdött.

Majdnem egy hét után visszatért a beszéde, de még mindig nehezen tud járni, és tolószékre van szüksége nagyobb távolságokhoz. Danni, aki állapota miatt már nem tud dolgozni, így nyilatkozott:

Régóta aggódtam már a pénz miatt. Választanom kellett az étel és a benzin között, ami a munkába járáshoz kellett. A pénzügyi válságom súlyosan érintett mentálisan. Minden nap sírtam, depressziós lettem, és valószínűleg ez váltotta ki az állapotot. Ez egy olyan állapot, amikor összeomlik az agy bizonyos része, nem bírja tovább, nem kommunikált tovább a testemmel. Az életem egyik napról a másikra megváltozott.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek