Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.01.

Idő előtt ment el a 4 éves szívbeteg kisfiú, soha nem láthatta az öcssét

Ha még egy hónapot élhetett volna, megismerhette volna a legkisebb testvérét.

Mabon Gwyn Lewist kivételesen bátor fiatal fiúként jellemezték, akit nagyon érdekeltek a teherautók, a traktorok és gyakorlatilag minden, ami kerekekkel rendelkezik. 2019 júliusában született és diagnosztizálták egy ritka szívbetegségével (CCTGA), mivel a szív kamrái rossz oldalon helyezkednek el.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Rövid élete során Mabon az állapota miatt az ideje több mint negyedét kórházban töltötte. Több korrekciós műtétet is végrehajtottak rajta. Mabon édesapja, Sean Lewis elmondta, hogy a család számára a kórházban töltött idő traumatikus volt, de szívből jövő köszönetet mondott az ott dolgozó kiváló nővéreknek.

„Hat és fél hónapig éltünk a kórházban. Ez egy nagyon traumatikus, bizonytalansággal teli időszak volt. Mabon gyakran volt a műtőben, ezalatt a hónapok alatt. Amikor felébredt az altatásból, csak az ujjait tudta mozgatni” – emlékezett vissza a nehéz időszakra Mabon szülője. 

„Mabon csodálatos fiatal fiú volt, mindig olyan bátor, erős és sokáig küzdött, mindig mosolygott, nevetett és viccelődött. Sok szempontból tipikus fiú volt. Imádta a teherautókat, traktorokat - mindent, aminek kerekei voltak, és a házban a húga, Elsi és mostohahúga, Alissia lábán futott át velük. Súlyos beszédkésése volt, de tudatta veled, hogy mit akar. Mabon meghalt. Sajnos soha nem találkozhatott kistestvérével, Macsennel” – tisztelgett az emléke előtt az édesapja, Sean. 

Július 30-án, kedden, amikor Mabon ötödik születésnapja lett volna, Ian 100 mérföldet tekert Mabon Bryngwran-i otthonától Alder Hey-ig, hogy tisztelegjen az emléke előtt. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek