KÜLFÖLD

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.08.20.

„15 év házasság után elhagytam a férjemet és 3 gyermekemet egy egyiptomi szeretőért – soha nem fogom kiheverni a következményeket”

Az 53 éves nő élete hatalmas fordulatot vett, amikor azonban a legboldogabb volt minden megváltozott...

Julia Clark, 53 éves, Lincolnból, 15 éve volt házas a szintén 53 éves Peterrel, és három közös gyermekük volt – ám egy családi nyaralás Egyiptomba 2016 augusztusában teljesen új irányba terelte Julia életét. 

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Fotó: Pexels

A medence szélén üldögélve, a férjem, Peter és két lányunk, Melissa és Amelia a vízben pihentek. Két hetes nyaralásunk Egyiptomban a végéhez közeledett, és igyekeztünk kiélvezni az utolsó néhány napot az augusztusi hőségben. Bár mindannyian jól éreztük magunkat, és gyönyörű fényképekkel tértünk haza, én nem tudtam megszabadulni a magány érzésétől. Úgy éreztem, hogy a kapcsolatom megfáradt. Tizenöt éve voltam házas a férjemmel, aki jó ember, nagyszerű apja a gyermekeinknek, Jamesnek, aki most 34 éves, Melissának, 21, és Ameliának, 18, és minden szükséges dolgot megadott nekem, de úgy tűnt, mintha csak a gyerekek miatt lennénk együtt

– kezdte történetét a nő, aki azt is elmondta, hogy ez a 2016-os nyaralás volt az, amikor minden megváltozott az élében.

Ahogy ott ültem és néztem a családomat, egy szállodai alkalmazott odajött hozzám, és megkérdezte a nevemet. Azt akarta tudni, hogy hogy vagyok, és érdeklődött, hogy fent vagyok-e a Facebookon. Megadtam neki a nevemet, és bemutattam őt Peternek, aki éppen kijött a medencéből. Nem tulajdonítottam ennek különösebb jelentőséget, amíg haza nem értünk.

Az anya ezt követően kifejti, hogy néhány nappal azután, hogy hazaértek, kapott egy ismerősnek jelölést attól a férfitól, akivel a medence mellett találkozott, és elfogadta. Kedvelte néhány bejegyzését, többek között olyanokat, amelyeken a barátaival volt, és ekkor látta meg először Ahmedet. 

Valószínűleg látta, hogy kedvelem a posztokat, mert ismerősnek jelölt. Nem tudom, miért fogadtam el, de megtettem. Napokig semmi nem történt, még egy „Szia” sem jött. Aztán küldött egy üzenetet, amiben azt írta: „Szia. Hogy vagy?” 2016 októberében kezdtünk el beszélgetni, kezdetben csak az életemről és a családomról. Elmondtam neki, hogy az édesanyám nemrég szívrohamot kapott. Úgy éreztem, hogy megbízhatok benne, és ott volt nekem.

Négy hét beszélgetés után Ahmed, – aki most 35 éves –, javasolta, hogy tartsanak egy videóhívást. A nő szerint nagyon jó volt látni az arcát, barátságos és mosolygós volt. Ettől kezdve hetente két-három alkalommal már videóhívásban beszéltek, valamint minden nap váltottak üzeneteket. 

Eleinte csak barátságos volt, de három hónap elteltével elkezdte mondogatni, hogy belém szeretett. Öt hónap múlva pedig lassan nekem is kezdtek érzéseim kialakulni iránta. A férjem többször is hallotta, ahogy telefonon beszélgetek Ahmeddel, és tudta, hogy ha éjszaka lent vagyok, amíg ő az ágyban van, valószínűleg neki üzengetek”. 

Egyszer azt mondta, hogy ha új életet akarok, akkor ki kell lépnem ebből. Úgy gondoltam, igaza van. Próbáltam abbahagyni a beszélgetést Ahmeddel, de egyszerűen nem tudtam megtenni

– magyarázza Julia. 

Így nem az anya elhatározásra jutott és 2017 márciusában elkezdődött a válásuk, ami ugyan szomorú volt a számára, de ő „csak el akart jutni Ahmedhez”, mert nem volt jó érzés találkoznia vele, amíg házas volt. Végül csak 2018 szeptemberében találkoztak személyesen is, miután Julia egy barátjával lefoglalt egy 12 napos nyaralást Egyiptomba.

Nagyon furcsa volt először találkozni Ahmeddel, de úgy éreztem, azonnal vonzódtunk egymáshoz. Magasabb volt, mint amire számítottam, és levágatta a haját, így fiatalabbnak tűnt. Ő és a barátai felvettek engem és a barátnőmet a szállodából, és elvittek minket egy kávézóba, ahol ajándékként ékszert adott nekem”. 

Azon a nyaraláson adott nekem egy gyűrűt is. Egy apartman tetején voltunk, amikor megkérdezte: „Hozzám jössz feleségül?” Azt gondoltam: „Istenem!” de aztán azt gondoltam: „Rendben.” Azonban tudtam, hogy nem szabad elsietnünk

– mesélte Julia 

Ezt követően nyolc-kilenc havonta Egyiptomba utazott Ahmedhez, majd 2020 szeptemberében oda is költözött, hogy új életet kezdjen.

Mindent feladtam – a házam, a gyerekeim, a családom. Nem volt könnyű, mert a gyerekeim voltak az életem. Még mindig nem hiszem el, hogy megtettem.

Julia és volt férje a válás után is jó barátok maradtak, így még a költözésekor is ő vitte ki a reptérre, előtte pedig közösen reggeliztek a gyerekeikkel. A nő elmondása alapján mindannyian támogatták és elmondták, hogy megértik, hogy új életet kell kezdeni és csak azt akarják, hogy boldog legyen.

Az édesanya és Ahmed 12 nappal azután házasodtak össze, hogy a nő a férfihoz költözött, innentől kezdve azonba lejtmenetbe került a kapcsolatuk... – írja a Mirror.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek